FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Omul care a luat legătura cu scouterii lui AC Milan confirmă: "Italienii au venit să-l urmărească pe Stanciu la Steaua" » De ce nu s-a realizat transferul

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 11:40

Massimo Pedrazzini, fostul antrenor al Stelei, confirmă faptul că Nicolae Stanciu a fost urmărit de scouteri de la AC Milan pe vremea când era la Steaua.

Antrenorul italian a dezvăluit și care a fost motivul pentru care formația din Serie A n-a ajuns la un acord pentru a-l transfera pe fotbalistul care a plecat în cele din urmă la Anderlecht, în schimbul sumei de 9,8 milioane de euro.

"Au fost scouteri pentru Stanciu. Știu că au fost trimiși de la AC Milan să vadă câteva meciuri ale Stelei. E o procedură, când apare un jucător interesant nu sunt trimiși aceiași scouteri mereu. Se trimit mai mulți, pentru a se forma mai multe păreri. Stanciu era unul dintre jucătorii monitorizați atent de Milan.

Au avut o părere pozitivă. M-au întrebat și pe mine, pentru că l-am antrenat și îl știam. Mă întrebau despre continuitatea lui în timpul jocului. Încă nu ajunsese la un nivel pe care îl doreau ei, dar e timp să crească", a declarat Massimo Pedrazzini la Digisport.

"Ianis Hagi are un an de tranziție în Italia, chiar dacă joacă la echipa de tineret. Această perioadă îl poate ajuta mult să progreseze, mai mult decât dacă ar sta aici. Acest sezon ar fi bun pentru el, dacă ar reuși să debuteze în Serie A" Massimo Pedrazzini

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Septembrie 2016, 18:03

E *ciudat* cati bani au dat belgienii pe el. Ce sa vorbim de Milan.V-ati pierdut simtul realitatii.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  15 Septembrie 2016, 14:31
Postat de lukasoil17 pe 15 Septembrie 2016, 13:38

Coane' la ce joacă Milanu' de vre'o câteva sezoane și Râpă ar avea loc acolo!

Gresit. Vorbim de Serie A. Nu de liga din mocirla romaneasca...

cobra_z
cobra_z  •  15 Septembrie 2016, 14:25

italienii nu sunt prosti...au vazut ca daca adversarul nu e impresariat de mop nu trece stanciu de el...ei sunt obisnuiti cu mafia, blaturi si aranjamente...giovanni acolo s-a scolit , apoi a fost mentorul ciobanului...realitatea e ce vedem zi de zi : un campionat corupt cu jucatori slabi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează