FOTBAL  »  Superliga  »  ANCHETĂ

Omul care anchetează cazul lui Șumudică face un anunț îngrijorător: "Sînt destule informații"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 20:15

Marius Șumudică e anchetat de Comisia de Disciplină a FRF după ce Gazeta Sporturilor a anunțat ieri în exclusivitate că antrenorul Astrei pariază sume între 500 și 900 de euro pe meciuri din Liga 1, deși regulamentul îi interzice.

Dosarul antrenorului giurgiuvenilor a ajuns deja pe masa Comisiei de Integritate din cadrul FRF, iar șeful acesteia, Costin Negraru, a dezvăluit că instituția pe care o conduce poate colabora cu respectivele case de pariuri.

"Anumite case de pariuri aleg să coopereze cu instituţiile sportive, anumite case refuză această colaborare. Nu sînt obligate, pentru că este strict alegerea lor dacă vor să ofere date despre activitatea clienţilor pe care îi au", a explicat Costin Negraru la Digisport.

"Mai sînt, sînt destul de multe. Din păcate, pentru că asta cred că ar fi formularea corectă. Sînt destule informaţii care, sper eu, se vor materializa în cazuri" Costin Negraru

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
bratubogdan
bratubogdan  •  12 Februarie 2016, 12:22

'din pacate' < 'sper eu'

386635174879398
Alexandru Chis  •  12 Februarie 2016, 07:35

Negraru a lasat sa se inteleaga, gratie intrebarilor destul de tintite ale lui Radu Naum, ca acest caz - spre deosebire de altele - este foarte bine instrumentat si se bazeaza pe probe indubitabile care vor fi greu de demontat. In plus, Costin a precizat ca viitoarele dosare vor conduce la concluzia ca pariurile sunt un adevarat "fenomen" in rindul celor care sunt implicati in aria fotbalului. Si cum informatiile vin direct de la UEFA, Sumudica nu mai are cum "sa o dea la intors" sau "sa o intoarca ca la Ploiesti"(pe unde se pare ca a pariat).

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  11 Februarie 2016, 23:01

Suspendare 2(doi) ani ***!!!! Si ce lectii de morala ii dadea el lui Radoi...Pffff....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează