FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Omul cu care a vorbit Becali înainte de a ajunge la o înţelegere cu Dică: "Am discutat cu persoane din conducerea Stelei, inclusiv cu patronul"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2017 21:39

Edi Iordănescu, invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia la emisiunea Tribuna 0 de la Europa FM, a dezvăluit că a purtat discuţii cu oamenii din conducerea FCSB, dar nu despre preluarea echipei.

"Aşa cum s-a prezentat public, Steaua a luat anumite decizii. Steaua a fost mereu în sufletul meu, am fost format acolo. Eu nu am închis uşa nimănui. Am vorbit în ultima perioadă cu persoane din conducerea Stelei, cu patronul, dar nu am discutat despre preluarea echipei", a spus tehnicianul de 38 de ani la Tribuna 0.

În ceea ce priveşte titlul de campioană, Edi Iordănescu este de părere că FCSB are trebui să facă mai întâi o analiză internă a cauzelor care au dus la pierderea campionatului.

"Cred că trebuie să-l felicităm pe Hagi, să nu umbrim această performanţă. Steaua a fost la mâna ei, trebuie să-şi facă propria analiză şi să vadă ce nu a mers", a adăugat Edi Iordănescu.

FCSB a anunţat că va contesta la TAS decizia LPF de a înmâna titlul de campioană Viitorului, profitând de o prevedere neclară din ROAF, care nu menţionează exact cum se face departajarea echipelor aflate la egalitate de puncte la finalul sezonului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
bazileon
bazileon  •  16 Mai 2017, 07:56

Eddie is cool.

becalidinamovit
becalidinamovit  •  15 Mai 2017, 22:55

ESDI lasa sa intelegem ca el nu a discutat cu becali despre fotabal si preluarea echipei si sa interesat de cresterea si optinerea de produse din carne d deoaie ..de la pasunat ,la muls etc ..dupa ce a terminat cu inf zootehnica au discutat vizavaii de cartile scrise de literat la facultatea poarta alba ,cum a ales emoticoanele ,pe ce criterii a selectat pozele si articolele din ziare etc ,,chestii fine ..nu de fotbal .cu asta s eocupa Dicase acum acum de fotbal .a gasiy becali antrenorul perfect peste carte nu se [oate baga ca Dica este toba de fotbal,caltabos,etc ..acum se rel;axea becali si numa sta stresat cum sa faca echipa ,pe cine sa bag la pauza ,ce tactica si ormula s afoloseasca echipa in meci .TOTUL IL FACE DIIIIIIICAA ,,DUTE DICA DUTE :)) ..ARGASEALA S OCUPA CU CASTOIGAREA CAMP[IONATULUI CU MM-UL ..GATA S-AU DUS PROBLEMELE ,ARE OAMENI CARE S AFACA TREAB ,EL AUM PROMOVEAZ AZOOTYEHNIA SI LITERATRA IN CAPTIVITAE .

valyomanyd
valyomanyd  •  15 Mai 2017, 22:41

Interesant articol :))))Acum asteptam si impresiile lu' Lutu ! :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează