FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Omul cu șanse mari să devină noul președinte al lui Dinamo a fost aseară pe stadion: "Am rămas dezamăgit"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 18:06

Cornel Șfaițer, președintele lui FC Botoșani, e dorit la Dinamo în funcția de președinte. Un indiciu că oficialul moldovenilor e tot mai aproape să fie numit la roș-albi e faptul că a fost prezent la meciul de aseară dintre Dinamo și CFR Cluj, scor 0-2.

"Am fost și eu aseară la meci și am rămas dezamăgit de ce am văzut. Am văzut un meci echilibrat până la pauză, se putea întâmpla orice, era și echipa susținută din tribune. Dinamo a mai trecut prin asemenea momente. Eu cred că echipa se poate redresa", a declarat Șfaițer la TV Telekom Sport.

Șfaițer a explicat care e secretul din spatele ascensiunii lui FC Botoșani, echipă care ocupă în acest moment locul 4 în Liga 1: "La Botoșani am ținut de jucători și de aceea am reușit să avem rezultate. Acest sezon l-am abordat cu multă încredere și cu o pregătire extraordinară".

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
gilos
gilos  •  21 Noiembrie 2017, 08:44

Cornel Șfaițer, alta nulitate de om... Ce-a realizat in afara de o echipa de provincie gen botosani ? Ce-l recomanda sa vina la Dinamo ? Cu caricaturi de investitori ca asta, ajungem pe urma Rapidului...

dvd1
dvd1  •  20 Noiembrie 2017, 23:45

retrageti echipa Dinamo din campionat chiar azi. De ajuns cu agonia. Trebuie sa auda cineva si sa retraga Dianmo din campionat. Desfiintarea. Huo Dinamo pt unde ati ajuns

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  20 Noiembrie 2017, 21:50

Sunt dinamovist, dar titlul din GSP - Maxi Coliva - mi s-a părut inspirat !! Miriuță dovedește carențe surprinzatoare la gestionarea situației! Dacă adaugăm că șmecherii de la arbitraj, Deaconu și ceilalți gropari ai fotbalului românesc sunt cu toții niște fcsbiștiidioți, e clar că Dinamo are o situație critică!! Țăranii fcsbiști cu bulbul uriaș cât varza, zburdă liberi sub protecția lui burleanu!! Tot fotbalul românesc e în criză profundă, nu numai Dinamo! Se zbenguie pe centura fotbalului numai echipele adepte ale fotbalului de cumetrie pe ruta naș-fin! Vii-tura și mizeria blatistă fcsb!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează