FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FCSB 0-1

Omul de 3 puncte pentru FCSB cere răbdare: "Nu am jucat prea mult împreună, și CFR Cluj a avut probleme" » Apel către suporteri

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 23:06

Gnohere a marcat golul victoriei pentru FCSB în disputa cu ACS Poli și și-a dus echipa pe primul loc, cel puțin pentru un moment, dar recunoaște că jocul roș-albaștrilor nu arată încă așa cum ar trebui.

"A fost greu meciul de azi. Timișoara a jucat în 10 și a fost greu să desfacem jocul. Nu e ușor să închegăm încă echipa, nu am jucat prea mult împreună, dar vom vedea cum se vor regla lucrurile. Jocul nu arată cum ar trebui. 

Va mai dura ceva timp, am făcut multe transferuri. Am văzut că și Clujul a avut probleme. Dică are un alt stil de a lucra față de Reghe, trebuie să ne adaptăm la filosofia sa", a spus Gnohere la TV Dolce Sport.

Atacantul FCSB-ului le-a cerut fanilor să fie alături de echipă la duelul cu Plzen din turul al treilea al Ligii Campionilor. 

"Punctele de azi au fost importante, dar săptămâna viitoare e esențial să obținem o victorie pentru a ne crea o premisă de calificare. Așteptăm suporterii pentru că sunt esențiali la un asemenea meci", a adăugat jucătorul.

  • Meciul dintre FCSB și Plzen, de pe Arena Națională, se va juca marți, de la ora 20: și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ovasim
ovasim  •  22 Iulie 2017, 08:13

Voi (suporterii dinam...uisti)cand scrieti ceva anti STEAUA aveti orgasm?Intreb asta ptr ca de echipa DINAM..UIA nu prea mai stie nimeni

gicab
gicab  •  22 Iulie 2017, 07:57

E greu sa joci doua meciuri adevărate când te numești fcsb... păcat ca urmează un meci ușor cu u... era bun un meci cu viitura

observator_federal
observator_federal  •  21 Iulie 2017, 23:44

Cine? Chivulete? Ce treaba are si cu CFR?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează