FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță e pe cracă » Anunțul făcut de șefii lui Dinamo în această seară

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 18:55

Alexandru David, șef la Dinamo după plecarea lui Adi Mutu, a vorbit azi la TV despre situația dramatică în care a ajuns echipa din "Ștefan cel Mare", care e la un pas să rateze play-off-ul. 

Președintele dinamovist a făcut o declarație care nu are cum să-i pice prea bine lui Miriuță. Prin faptul că spune că îl regretă pe fostul antrenor, oficialul lui Dinamo se declară, indirect, dezamăgit de actuala bancă tehnică. 

"Nu trebuia să-l lăsăm pe Contra să plece"

"Ar fi bine să facem o scurtă recapitulare pentru ca oamenii să înțeleagă cu adevărat situația de la Dinamo. Acum un an era o situație dramatică, a venit o nouă echipă pe bancă, ne-am adunat, am reușit să ne calificăm în play-off după care am jucat cu titlul pe masă în ultima etapă.

În vară, am decis să mergem pe continuitate și am acceptat toate propunerile, chiar dacă au fost mari sacrificii. Am făcut tot ce ni s-a cerut, dar i-am lăsat pe cei care se pricep la fotbal să vorbească despre echipă. De aceea, noi nu am fost vocali. Apoi, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. 

Și noi am greșit pentru că l-am lăsat pe Contra la națională. Nu am procedat cum au făcut cei de la CFR cu Dan Petrescu, pentru că noi mai suntem și sentimentali. Asta este, am greșit, nu trebuia să-l lăsăm", a declarat Alexandru David, la TV Digi Sport.

Cosmin Contra a preluat-o pe Dinamo înaintea finalului sezonului regulat din campionatul trecut. Cu el pe bancă, dinamoviștii au fost la un pas să câștige, terminând în cele din urmă pe locul trei. 

"Câinii" nu au mai avut aceleași evoluții și în actuala stagiune, iar Cosmin Contra a părăsit echipa după 10 etape pentru a ajunge la echipa națională. 

În prezent, Dinamo e pe locul 7 în Liga 1, cu 24 de puncte și e în mare pericol să rateze play-off-ul. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
1666497473578573
Felician Manea  •  21 Noiembrie 2017, 09:10

Voi spuneți mereu spuneti că nu trebuia să-i lăsăm să plece pe x sau y dar de fapt asta va e strategia. Domnul Negoiță a făcut ce a făcut că în pierdere nu este.

andy_2008
andy_2008  •  21 Noiembrie 2017, 08:28

Miriuta sau micuta asta nu se mai gandeste la Steaua?

randoom.__
randoom.__  •  21 Noiembrie 2017, 00:02
Postat de fangigi pe 21 Noiembrie 2017, 00:01

Tu mai mult te oftici ca nu-l ai pe Meme aghiotant? Sau pe Lutu? Ca de Mache...

i-ai dat reply adevaratului ando89:)) sunt 10 commenturi de la ando89,dar doar unu este fara punct,cel la care ai dat tu comment. bine,tu esti fan gigi,nu te banuiesc de inteligenta.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează