FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 2-0

OPINIE GSP.RO Aleargă, "tati", aleargă! Meciul și cel puțin două goluri primite de Dinamo. Cum ai rezistat atât, Vasile Miriuță?

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2018 10:48

"Tati", în cazul în care n-ai zburat încă, să nu uiţi să le dai băieţilor un pahar cu vin, așa cum ai promis. Ştim că eşti om de cuvânt, ai demonstrat-o de fiecare dată.

Ai luat o echipă prost pregătită şi ai învăţat-o "să joace fotbal până în minutul 80", după cum spuneai în ultimul interviu GSP. Chiar, era banc sau doar o strategie imperfect pusă la punct? Ai spus că vom vedea un Dinamo care joacă tot meciul cu Astra. Chiar, unde a fost acel Dinamo, n-a mai ajuns la meci?

Ai găsit un lot slab şi l-ai întârit cu Monroy. Fiindcă tu cauți disciplină, nu tehnică. Știm de la CFR, acolo unde l-ai ignorat complet pe Juan Carlos Ruiz, pentru că nu ai nevoie de floricele. Ce să faci cu atâta tehnica în fotbalul din ziua de astăzi?

Ai rezistat puciului din toamnă precum coafura la Amsterdam, fapt care ţi-a dat şi mai mult curaj să-i ungi cu "calde" pe fani, finanţator, ziarişti, pe Gigi şi tot ce-ai mai întâlnit prin jur.

Aşa ai prins Crăciunul și pregătirea de iarnă alături de "cei mai minunaţi băieţi".

A fost interesant cum ai rezistat. Cu cel puţin două goluri primite în fiecare meci din februarie, o statistică demnă mai degrabă de Chiajna.

Deci trage căciula pe urechi şi în play-out, acolo unde cei "cinci-şase mii de dinamovişti mai tari ca 80.000 de suporteri ai lui Dortmund"  vor căuta replici pentru celebrul "Luptăm! Luptăm! Luptăm şi egalăm!".

Eşti mare, "tati"! Ne-ai demonstrat-o!

Acum, aleargă, "tati", aleargă ca la Derby! Aleargă aşa cum doar tu ştii, iar noi, cei care iubim fotbalul, inclusiv rivalii dinamoviştilor, promitem că nu te vom uita! Iar dacă tot alergi, poate-i tragi după tine şi pe cei care l-au angajat pe cel mai slab antrenor din istoria Chiajnei!

Oricum, promisiunea a fost deja onorată: Dinamo porneşte cu a doua şansă din 8 în lupta pentru salvarea de la retrogradare!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Februarie 2018, 19:21

Ruiz , Nouvier ,Nascimento. Din pacate nici Dan Petrescu nu apreciaza jucatorii cu "floricele".

zorrozabal
zorrozabal  •  25 Februarie 2018, 16:02

Miriuta,anul trecut la CFR a facut chiar minuni!Clubul era in insolventa si era amenintat cu falimentul,situatie in care au incropit echipa cu ce au gasit-salariile fiind limitate de administratorul judiciar!Pentru ca erau in insolventa- sau pentru ca nu siau achitat datoriile fata de fostii jucatori-federatia a fost nevoita sa ii si depuncteze!Ei bine,in conditiile astea-depunctati si cu jucatori adunati in ultimul moment-Miriuta a reusit minuni!Nu numai ca nu a retrogradat, dar a reusit sa intre cu CFR in play off- batandu-se cu sanse reale la titlu-clasandu-se in final pe un nesperat loc 4!Acesta probabila fost si motivul-performanta in conditii de austeritate financiara-pentru care l-a preferat Negoita!Dar...ce s-a intamplat,s-a vazut!Miriuta are scuza ca Negoita i-a vandut cei mai buni jucatori si nu i-a adus altii in loc decat prea tarziu,ca sa mai faca o echipa cu o idee clara de joc!Dar e si vina lui, pentru ca a fost mai mult suporter decat tehnician,a actionat cu inima in loc sa actioneze cu mintea!

sibelius
sibelius  •  25 Februarie 2018, 13:12
Postat de mmvv80 pe 25 Februarie 2018, 12:54

e usor de dat in Miriuta. cand pierzi 3 capitani intr-o luna ... e greu sa faci treaba cu o echipa luata ieftin!!! pt ca asa a decis patronul

Ce l-a oprit pe Miriuta sa plece? Toata lumea/presa vorbeste despre cum umileste Gheorghe antrenorii. cum se baga peste ei si cum ii schimba ca pe sosete; la Dinamo e fix acelasi lucru, dar pe bani mai putini.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează