FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - JUVENTUS BUCUREȘTI 2-1

Oprița a răbufnit: "Dacă jucătorii mei vor să se facă de râs în fața oamenilor, n-au decât. La cum jucăm, ar trebui să venim cu bani de acasă"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 august 2017 20:34

Daniel Oprița, antrenorul lui Juventus București, a reacționat extrem de dur după înfrângerea echipei sale în fața lui ACS Poli, scor 1-2.

"Mă îmbolnăvesc dacă mai trăiesc multe meciuri cum a fost cel de azi. E greu, nu am cuvinte. Dacă în alte meciuri am mai jucat ceva, azi nu am jucat nimic. A fost o victorie meritată a Timișoarei.

Le-am spus jucătorilor mei să se gândească și ei mai bine la ce joacă. Au salarii prea mari pentru jocul pe care îl arată. Dacă vor să se facă de râs în fața oamenilor, n-au decât. La ce fotbal jucăm, ar trebui să venim cu bani de acasă. 

Sunt extrem de supărat, nu mai îmi găsesc cuvintele. Nu știu ce să fac. O să discutăm, e normal. Îmi asum ce se întâmplă pentru că am gândit cu inima când am avut încredere în mulți jucători.  Chiar dacă se supără unii jucători, am încercat să fac bine la mulți și mi-am făcut mie rău. 

Juventus București a suferit o nouă înfrângere, pierzând pe terenul lui ACS Poli, 1-2 (DETALII, AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  04 August 2017, 22:34

Oprita, nu cumva Poli e cea mai buna echipa din Romania ?

gicab
gicab  •  04 August 2017, 21:29

Lasă va da primăria si nu trebuie sa veniți voi cu bani

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  04 August 2017, 21:14

Oprita ar trebui sa-si dea demisia. Este clar ca nu mai controleaza grupul. Oricum, echipa asta nu are ce cauta in prima liga!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează