FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Transfer bombă la Steaua! Adrian Cristea a semnat cu roş-albaştrii! Ce i-a transmis Becali jucătorului

sursă foto: Facebook +2   FOTO
sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 iulie 2013 18:47

UPDATE /  Întîlnirea dintre Mihai Stoica şi Adrian Cristea n-a fost una ocazională. GSP a aflat că mijlocaşul a negociat cu steliştii şi s-a ajuns la o înţelegere. Fotbalistul a fost asistat la semnarea contractului de Anamaria Prodan şi de avocatul Dan Idita.

"Cristea a semnat pe doi ani. Am stat azi toată ziua la telefon cu Gigi Becali, am fost aproape să ratăm transferul pentru că nu-l lăsau la telefon pe Gigi. Patronul Stelei i-a spus lui Adrian: Să dea Dumnezeu să joci bine şi să pleci în străinătate, la un contract foarte bun", a spus Anamaria Prodan la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Citeşte AICI primele declaraţii ale lui Cristea

Mijlocaşul de 29 de ani era liber de contract, după despărţirea de Petrolul.

-------------

MM Stoica s-a întîlnit zilele trecute cu un fotbalist român liber de contract, iar cei de la Spynews au urmărit întîlnirea dintre cei doi.

Managerul general al Stelei s-a întîlnit la o terasă din Bucureşti cu fostul dinamovist Adrian Cristea, 29 de ani, în prezent liber de contract după ce s-a despărţit de Petrolul Ploieşti.

Nu se cunosc detalii despre discuţia pe care cei doi au avut-o, dar Cristea este unul dintre jucătorii favoriţi ai lui Gigi Becali. Patronul Stelei a încercat să-l transfere în repetate rînduri, şi cînd era la Dinamo, dar şi cînd evolua pentru Petrolul. În aceste condiţii există şanse ca Adrian Cristea să ajungă la Steaua pînă la sfîrşitul perioadei de mercato.

Adrian Cristea are ofertă şi de la Xanthi, pe care a recunoscut-o în presa elenă: "Discut cu Xanthi, dar mai am şi alte oferte. Voi da un răspuns pînă la finalul săptămînii".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (232)
fangigi
fangigi  •  31 Iulie 2013, 16:43

l-au luat pe "Cap de pluta"??:))))

petrusm
petrusm  •  31 Iulie 2013, 13:43

SE POTRIVESTE CA NUCA IN PERETE ...

patrick83
patrick83  •  31 Iulie 2013, 12:52

nu credeam ca toti ziaristii astia sunt niste analfabeti...!!! Uitati-va la toate aricolele si veti vedea ca ei scriu numai cu "î" cuvinte care in limba romana se scriu cu "â"..... ANALFABETILOR!!!

Vezi toate comentariile (232)
Comentează