FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - STEAUA 1-1

Ordine din lojă » Becali a răbufnit după 1-1 cu ASA: "Reghe, ce e asta? Exersează la antrenament! Așa trebuie să joci"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 08:46

Gigi Becali a fost nemulțumit de egalul Stelei cu ASA, 1-1, și la finalul meciului i-a reproșat antrenorului Laurențiu Reghecampf modul în care a jucat echipa roș-albastră.

"Un lucru bun este că am dominat cum nu a dominat nimeni până acum pe ASA. Asta demonstrează că noi suntem mai buni decât ceilalți. Echipa are valoare. Lucrul rău este că nu putem să desfacem echipele care se apără.

Ne trebuie un jucător care să scoată oameni din joc sau Reghe trebuie să studieze la antrenament acest stil de joc. Ce e asta? Dacă se apără să nu putem să-i destabilizăm. Noi nu am jucat frontal, trebuie să jucăm mai frontal.

Important este că suntem pe primul loc. Totuși trebuie să găsim o soluție ca să ne distanțăm. Eu vreau 14-16 puncte în față pentru că după în play-off se înjumătățesc punctele.

Noi nu avem nici atacant. După ce că nu avem un număr 10, nu avem nici atacant. Golubovic nu e de Steaua. O să vină atacantul nostru, Alibec, și altfel o să fie jocul nostru. Boldrin nu este nici el un număr 10. El a fost jucat acolo că aveam nevoie", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

Becali nu a fost nemulțumit doar de Reghe, ci și de jucători. Acesta a nominalizat 5 fotbaliști care l-au dezamăgit în meciul cu mureșenii. Vezi detalii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
andrei.f
andrei.f  •  24 Octombrie 2016, 18:37

Jucătorii trebuie obligaţi, la salariile lor, să nu mai paseze , fricos, de-a lungul şi de-a latul. Nu, ei trebuie să dribleze, să facă un-doiuri !

976095972414440
Stanculescu Teodor  •  24 Octombrie 2016, 12:58

JIJI- scapa cat mai repede de Reghe-champ? asta nu e anterior, e omul care cauta doar profitul personal, iar despre fotbal nu stie nimic. El s-a ocupat cu pariuri, aranjamente, etc.

317827231930285
Alfonso Senior  •  24 Octombrie 2016, 12:15

GIGI chiar este atat de *** de scoate asemenea idioteni di gura.El nu vede ce babilonie de joc presteaza echipa? In afara de niste suturi expediate ca la Ragby si niste mingi aruncate in care la intamplare , echipa nu are o schema tactica pusa la punct.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează