FOTBAL  »  Superliga  »   OŢELUL - CHIAJNA, ORA 18:30, LOOK PLUS

Oţelul Galaţi - Chiajna 1-2 » Purece aduce primele puncte pentru Concordia, într-un meci în care gălăţenii au avut trei eliminaţi!

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 02 august 2014 21:13

Concordia Chiajna a obţinut primele puncte în noua ediţia a Ligii 1, după ce s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Galaţi, graţie unei ”duble” reuşite de Purece.

Meciul a fost transmis LIVETEXT aici!

Prima ocazie a partidei le-a aparţinut gălăţenilor, şutul lui Zaharia din interiorul careului fiind respins în corner de Matache (18). Replica iflovenilor a venit de la Maftei, care a trimis pe centru, din lovitură liberă (21).

Boldrin a şutat în bară în minutul 37, mingea a ricoşat la Dina, care a trimis mult peste poartă. Faza a declaşat un conflict între jucătorii celor două echipe, gălăţenii reprosîndu-le adversarilor că nu au trimis mingea în afară, Murgoci fiind căzut pe teren. Alexandru Tudor a calmat spiritele, avertizîndu-i pe Karlik şi Olberdam.

Tudorie a expediat un şut bun în minutul 39, dar Matache a respins. În minutul 45, gălăţenii au rămas în 10. Abraham l-a faultat pe Serediuc în marginea careului şi portarul Oţelului a văzut roşu direct.

Băjenaru a trimis puţin peste poartă din lovitură liberă (48), dar gălăţenii au fost cei care au deschis scorul. În minutul 54, Murgoci a centrat bine, pe jos, iar Tudorie a marcat.

Elevii lui Weiss au clacat în minutul 68. La două minute după ce a intrat pe teren, Purece a şutat puternic din lovitură liberă, iar Vlăsie a scăpat mingea în poartă.

Şumudică s-a dovedit foarte inspirat, introducîndu-l pe Purece în teren. Mijlocaşul ilfovenilor a adus victoria în minutul 85, marcînd cu o lovitură de cap, după un corner executat de Băjenaru.

Oţelul a terminat meciul cu trei oameni în minus, după ce Karlik a văzut al doilea galben în minutul 87, fiind imitat în prelungiri şi de Cojoc.

Concordia se impune cu 2-1, în timp ce gălăţenii rămîn fără nici un punct după primele două etape ale Ligii 1.

Echipele de start:

OŢELUL: Abraham - Cojoc, Mişelăricu, Sipovici, Murgoci - Karlik, V. Gheorghe - Avdici, D. Popescu, A. Zaharia - Tudorie.
Rezerve:  Vlăsie, A. Marus, Miron, Ciftci, Pecha, Cristea, Cucu

CONCORDIA: Matache - Maftei, Reljici, Dyulgerov, Serediuc - Bucurică, Olberdam - Timov, Boldrin, Băjenaru - Dina.
Rezerve:  Rîmniceanu, Roşu, Florea, Dragarsky, Matej, Purece, Mario

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
borat101
borat101  •  02 August 2014, 22:24

Nu conteaza si nu intereseaza pe nimeni rezultatul a 2 echipe blatiste.

valiza.epo
valiza.epo  •  02 August 2014, 22:23

Cand arbitreaza stelistul Tudor e dezastru! Am spus de la inceput ca idiotul asta va distruge meciul! Stelistul asta creeetin nu e doar vandut. E si idiooot!

tefelica
tefelica  •  02 August 2014, 21:53

Ma gandeam ca doar Kovaci ala e asa animal, dar asta e si mai nasol, i-a rupt pe astea cu cartonase, TUDOR il cheama.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează