FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Oţelul şi-a întărit staff-ul » Un fost oficial de la Rapid a semnat cu echipa gălăţeană: "Am lăsat trecutul în urmă"

Foto: Bogdan Fechită
Foto: Bogdan Fechită

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 noiembrie 2014 13:30

Fostul director de imagine de la Rapid, Lucian Ionescu, va face parte din staff-ul administrativ al fostei campioane a României.

Aflată în insolvenţă, echipa de pe malul Dunării pare a se afla pe o pantă ascendentă. Cu trei egaluri consecutive şi o victorie, Oţelul a părăsit ultima poziţie din clasament.

La începutul acestei săptămîni, la sugestia administratorului special Vlad Rapişca, în staff-ul echipei a fost cooptat Lucian Ionescu, fostul director de imagine al Rapidului.

“Am ţinut să am alături de mine oameni dornici să construiască şi să lupte pentru salvarea Oţelului. Sînt convins că experienţa lui Lucian ne va fi de folos şi, împreună cu Cristi Munteanu şi Ovidiu Burcă vom avea un staff administrativ de valoare”, a precizat Rapişca.

La fel ca la Rapid şi la Otelul, Lucian Ionescu va ocupa aceeaşi funcţie. “Am lăsat trecutul în urmă pentru că viaţa trebuie să îşi urmeze cursul. De mai mult de o lună observ ceea ce se întîmplă la Oţelul şi am constatat că oamenii de acolo îşi doresc cu adevărat salvarea echipei. Comparativ cu alte locuri, aici insolvenţa pare a fi ţinută sub control. Nu trebuie uitat că, nu cu mult timp în urmă, Oţelul devenea campioană. Acest club reprezintă un brand în fotbalul românesc, iar o imagine pozitivă poate aduce bani. Ştiu ce înseamnă insolvenţa, ştiu ce înseamnă chin, aşa că sînt dispus să merg la luptă”, a declarat noul oficial al echipei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 00:25

cat desopre topic, Lucian este un om de valoare. alaturi de ceilalti, poate avea un rol pozitiv in evolutia clubului de la malul Dunarii.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 00:24
Postat de otelul_64 pe 26 Noiembrie 2014, 15:20

ne trebuiesc 3-4 jicatori de valoare...

corect.

otelul_64
otelul_64  •  26 Noiembrie 2014, 15:20

ne trebuiesc 3-4 jicatori de valoare...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează