FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Oţelul testează un jucător albanez

Foto: Otelul-Galati.ro
Foto: Otelul-Galati.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 23 iunie 2011 12:21

Formaţia campioană a ţării, Otelul Galaţi testează un alt jucator pentru a-l înregimenta la echipa condusă de Dorinel Munteanu. Gerhard Progni este un albanez ce evoluează pe postul de mijlocaş central are 24 de ani şi 1.85 înălţime. Jucătorul s-a alăturat lotului gălăţean în Poiana aseara şi va intra de astăzi in programul moldovenilor. Jucătorul a ajuns în România de la KS Flamurtari Vlore, locul 2 sezonul trecut în Superliga albaneză.

Progni a fost propus de fostul jucător al Oţelului de la începutul anilor 90 Arben Kokalari, care l-a însoţit în România.

Marius Stan: "Este un jucător propus de Arben Kokalari şi o să îl testăm în zilele ce urmeaza şi să sper să fie ceea ce ne dorim. Este un mijlocaş central care loveşte balonul cu ambele picioare şi vine din postură de jucător liber."

Arben Kokalari (fost jucător la Oţelul): "Este un fotbalist care ajucat la cele mai importante echipe din Albania, Pratizan si Dinamo Tirana, Besa, iar acum vine de la Flamurtari. E încântat de posibilitatea de a ajunge la campioana României şi cred că se încadrează perfect în sistemul Oţelului. A fost prezent în naţionala Albaniei de la juniori şi tineret până la naţionala mare, chiar e o coincidenţă frumoasă, în septembrie fiind si meciul dintre Albania şi România, unde cel mai probabil va juca Progni"

În 2008 AEK Atena a fost interesată de fotbalistul albanez. Progni ar fi al doilea albanez care evolueaza în România, în acest moment, după Bakaj de la Dinamo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
costinboo7
costinboo7  •  23 Iunie 2011, 16:19

Prietene , e bun si asta ! ...fie primit , ca vine liber de contract ! ... ideea de joc a galatenilor e sa joace aglomerat in centru , la mijloc , pentru distrugerea atacului advers , apoi cu atac rapid pe la diferiti coechipieri din atac sau cu veniri din linia mediana , că de obicei ăştia vin nemarcati si au spatiu de manevra ! ...FORZA OTELUL ! ... in atac , pot veni la gol , prin rotatie , si mijlocasii , gen Paraschiv , Viglianti , Silviu Ilie sau Castillo , inclusiv Progni asta , aud ca da bine cu ambele picioare !

diego_otelul
diego_otelul  •  23 Iunie 2011, 13:44

bun bun ,dar iar miljocas ? STANEEEEEEEEE adu` macar un atacant, mijloasi si fundasi avem destui

Vezi toate comentariile (2)
Comentează