FOTBAL  »  Superliga  »  TG MUREŞ

Ousmane N'Doye a primit două etape de suspendare pentru cartonaşul roşu » Săptămîna viitoare se judecă şi plîngerea făcută de Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 16:51

Steaua a depus memorii împotriva lui Gabi Mureşan şi Ousmane N'Doye, sperînd ca aceştia să fie aspru pedepsiţi.

UPDATE 16:45: Comisia de disciplină a FRF a decis ca Astra să primească o amendă de 5.000 de lei, iar echipa Petrolul să fie amendată cu 8.000 de lei. Cluburile au fost amendate pentru scandările rasiste ale suporterilor.

De asemenea, clubul Chiajna a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că a închis nocturna imediat după terminare meciului.

UPDATE 13:30: Ousmane N'Doye a fost suspendat două etape ca urmare a cartonaşului roşu primit la finalul partidei dintre ASA Tîrgu-Mureş - Steaua, scor 1-0. Şi Paul Pîrvulescu a primit tot două etape de suspendare după "roşul" încasat.

După meci, steliştii s-au dus la arbitrul Istvan Kovacs pentru a-i reproşa maniera de arbitraj, însă totul s-a transformat într-un scandal după ce a intervenit N'Doye, care a primit cartonaşul roşu.

Gabi Mureşan şi N'Doye urmează să fie judecaţi săptămîna viitoare pentru incidentele de la duelul de duminică seară. Cei doi nu au mai fost citaţi, urmînd să fie judecaţi abia săptămîna viitoare pentru că astăzi au meci în Cupa României.

Argăseală a anunţat aseară că a cerut pedepse aspre pentru cei doi fotbalişti:

“La Mureşan am cerut 16 şi 24 de etape de suspendare, atît cît e regulament, iar la N’Doye, tot la fel cît ne permite regulamentul.

Această decizie trebuie să fie putere de exemplu”, a spus Valeriu Argăseală.

Ce spune regulamentul pentru faultul lui Mureşan
Articolul 63
Litera a: "Lovirea cu palma, cotul, braţul, pumnul, capul, piciorul ori călcarea adversarului: suspendare de la 2 la 6 jocuri dacă nu au produs vătămare fizică, de la 6 la 10 jocuri dacă s-a cauzat vătămarea fizică a victimei sau de la 16 la 24 de jocuri dacă s-a cauzat vătămarea fizică gravă a victimei; în caz de vătămare corporală gravă, dovada acesteia se face prin certificat medico-legal"

Pentru ce va fi judecat N'Doye
Litera f: "Folosirea unui limbaj sau a unor gesturi jignitoare, injurioase sau grosolane. Suspendare de la două la 3 jocuri"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (83)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Octombrie 2014, 08:37
Postat de brancusi pe 29 Octombrie 2014, 22:01

Nick inteligent,exprimare pe masura,vai de viata ta de ratat...Drama e ca sunteti cumplit de multi...

maestre.... nu e vina lui..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Octombrie 2014, 08:36
Postat de napocarepublic pe 29 Octombrie 2014, 18:37

rusescu va avea un ochi de sticla va fi mai frumos=))

..)) ca semaforu' ? doamne fere... nu esti normal, bai wolltule..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Octombrie 2014, 08:35
Postat de chichirichi pe 29 Octombrie 2014, 23:08

Ce sa spun..mare scofala ca are Rusescu fisura sub ochi..parca sunt bibelouri astia de la Steloaia.....niste ratati..sa-i bata Moti de unul singur..mi-as scoate certificat medico-legal de impotent pe loc...

..))

Vezi toate comentariile (83)
Comentează