FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OUT de la FCSB! Gigi Becali a anunțat jucătorii care pleacă de la echipă: "De ei doi vreau să scap"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 august 2017 16:38

Gigi Becali, finanțatorul lui FCSB, a dezvăluit numele celor doi jucători care vor părăsi echipa în perioada următoare. Latifundiarul vrea să renunțe la Robert Grecu (19 ani), adus de Dică de la SCM Pitești, și de Rareș Enceanu (23 de ani).

"Nu există vreun jucător pe lista neagră. Nu sunt jucători de care vreau să scap. Singurul de care vreau să scap e Grecu. Şi mai este Enceanu, atât.

Larie, De Amorim, Golofca sunt jucători care mai pot intra. Sunt jucători care au făcut performanţă! Cu Larie am făcut performanţă, nu pot să mă debarasez de el. N-am cum! Cu el m-am calificat. Nu mă debarasez de Larie. Nu mă debarasez nici de Ovidiu Popescu, şi cu el am făcut performanţă.

De Golofca am zis ce-am zis că să-l întăresc, încă mai cred în el, în viteza lui şi în ce poate să facă. Glumele pe care le fac eu nu le luaţi la propriu, că eu vreau să-l motivez. Tot ce-am zis de Golofca a fost ca să-l motivez. Cred în el, cred mult în el", a spus Gigi Becali, la ProX. 

Citește și: Becali s-a dezlănțuit și l-a făcut praf pe Daum: "Jignește poporul român. Vreau să mâncăm bătaie cu 7-0!" » Pe cine vede în locul neamțului: "Soluție mai bună nu există"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
valentinn10
valentinn10  •  31 August 2017, 09:11
Postat de atentu pe 30 August 2017, 21:11

Puţintică răbdare ! După cum se pare, El Ciobandante ne va transmite în direct de la Poarta Albă cum îi aduce gardianul cafeaua şi două ouă. Fierte moi !

...cine sapa groapa altuia...unul e GIGI BECALI SI NUMAI UNA E STEAUA, restul e ...resturi

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  31 August 2017, 06:02
Postat de lapusneanul pe 30 August 2017, 18:09

hahahaha, unul care scrie ( tasteaza) I-MI ,ii face pe altii inculti..."genial" :)

Poate nu stiai dar analfabetii sunt de 2 feluri: 1 prosti (nam, mam) si 2 destepti (na-m, ma-m)! toata stima pentru cei care ii corecteaza pe altii prin alte greseli! :D prostia poate sa fie amuzanta, cateodata! :D

atentu
atentu  •  30 August 2017, 21:11
Postat de utraian pe 30 August 2017, 17:33

Golofca a alergat, a incercat, nu cred ca i se poate reprosa ca nu vrea. Totusi a avea 2 actiuni reusite din 30 incercate , e cam putin, e prea disperat, precipitat in actiuni . Poate nu e de Steaua. In toate cazurile nea JJ, cand iti faci nevoile pe el si spui ca dai 100 mii Botosaniului ca sa-l ia inapoi, nu ai cum sa-l motivezi, ci doar sa-l umilesti. Poate merge sa-l motivezi pe Mache asa, dar nu cred ca merge cu jucatorii...

Puţintică răbdare ! După cum se pare, El Ciobandante ne va transmite în direct de la Poarta Albă cum îi aduce gardianul cafeaua şi două ouă. Fierte moi !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close