FOTBAL  »  Superliga  »  CUPELE EUROPENE

OUT din Europa? Astra Giurgiu primește lovitură după lovitură: "95% vom juca în cupele europene"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 08:46

Deși inițial nu au depus dosarul de licențiere pentru Europa, oficialii lui FC Voluntari au declarat că sunt aproape siguri că echipa lor va juca în ediția viitoare a cupelor europene, după ce sâmbătă seară gruparea ilfoveană a cucerit în premieră Cupa României. 

Informația  a fost confirmată de Dan Leasă, managerul general al FC Voluntari

"Am vorbit cu juriștii clubului și vom juca în cupele europene. În proporție de 95% vom juca în cupele europene. Nu vom merge la federație, vom face ce mai avem de făcut la dosarul de licențiere și vom obține licența de Europa", a declarat Dan Leasă, la TV Dolce Sport.

Gruparea ilfoveană ar fi trebuit să facă cerere pentru obținerea licenței europene până la 31 martie, lucru care nu s-a întâmplat însă. Totuși, oficialii echipei speră că vor reuși să obțină pe ultima sută de metri licența. 

Astra, out? 

În cazul în care FC Voluntari va obține dreptul de a participa în Europa, Astra Giurgiu va fi out din preliminariile Europa League deoarece a terminat pe locul șase în play-off. 

În acest caz, FC Voluntari ar intra în competiție în turul III al preliminariilor, unde, mai mult ca sigur, va avea o misiune infernală, putând da peste adversari precum AC Milan, Everton, Olympique Marseille sau Zenit. 

CSU Craiova va fi prima echipă românească care va debuta în aceste preliminarii, urmând să intre în competiție în turul II. 

La fel ca Voluntari, Dinamo urmează să debuteze în Europa tot în turul III, unde nu va fi cap de serie. 

FC Voluntari a câștigat Cupa României, după ce a învins-o în finală pe Astra, în urma executării loviturilor de departajare (DETALII, AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
215953028901815
Liliana Ionita  •  28 Mai 2017, 22:38

totii comentam la final,,,dar pana la urma iese cum iese asa vrea dumnezeu si gata ciocu mic mergem in europa v cu ce avem

fangigi
fangigi  •  28 Mai 2017, 15:47
Postat de Dan Iordachescu pe 28 Mai 2017, 10:00

Mai gabir ce ar sa te ocupi de problemele tale cum ar fi refularea slugarnicia oftica prostia in loc sa te "aia" grija de ce au facut sau de ce nu au facut altii... Retineti cu totii ca VIITORUL este CAMPIOANA fara "daca".

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  28 Mai 2017, 13:21
Postat de Dan Iordachescu pe 28 Mai 2017, 10:35

FCSB va fi confirmarea unei mari deceptii inceputa mai demult si care va fii desavarsita in campania europeana de anul acesta. Ciocul mic ...

Ai inviaat? Eu stiam ca Dan Iordachescu a sucombat, chiar daca avea o voce baritonala de exceptie! Dupa cum vad ca o alta "voce" pitigaiata, de griva ofuscata, sparge linistea acestei zile de inmormantare pentru Astra. Putin respect, ca suntem la... priveghi!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează