FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Pace la Cluj! Grigoraş şi CFR au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 ianuarie 2014 19:49

CFR Cluj şi antrenorul Petre Grigoras au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabila a relatiilor contractuale, a anunţat clubul pe site-ul oficial.

Grigoraş a fost dat afară de la CFR Cluj încă de la finalul anului trecut, dar contractul său a fost reziliat abia acum. În locul lui Grigoraş a fost numit antrenor principal Vasile Miriuţă, care a pregătit în prima parte a campionatului formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ.

După 19 etape, CFR Cluj ocupă locul 7 în clasamentul Ligii I, cu 28 de puncte. Petre Grigoraş a preluat echipa CFR Cluj în etapa a V-a a Ligii I, cînd l-a înlocuit pe Mircea Rednic.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
misucfr
misucfr  •  11 Ianuarie 2014, 12:16

Succes Grigoras in continuare !

juliusmad
juliusmad  •  11 Ianuarie 2014, 10:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

se vede treaba ca alpin si cezar au fost taiati de la sandwich-uri. a aparut un nou angajat, culio_27 supranumit "cel fara de creieir"

doru5
doru5  •  11 Ianuarie 2014, 10:12
Postat de suiac pe 10 Ianuarie 2014, 20:09

Si-a luat moldoveanul banii si s-a linistit ! Credea ca il lasa Paszkany sa moara de foame, desi poate banii pe care i-a primit nu-i merita in nici un caz, raportat la rezultate... Sa vedem care va fi ultimul club pe post de pacalici pe lista lui Grigoras asta " antrenorul secolului " urmator...

Banii se platesc conform contractului , nu conform rezultatelor. Dupa cum nu se prea dau prime pentru rezultate peste asteptari , asa nu e corect sa nu fie platit omul daca nu are rezultate. Si in plus , pana la vara se va vedea clar ca nu a fost vina antrenorilor la Cluj..... trebuie facuta curatenit in lot , ma refer la jucatorii care se cred mai imporanti decat antrenorii!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează