FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - DINAMO 0-2

Palici este categoric! A anunțat în premieră ce vrea pentru sezonul viitor: "Nu-mi pasă de câteva mii de euro"

Palici are două sezoane în alb și roșu, fiind foarte respectat în România. Chiar și Gigi Becali spune că l-ar vrea la FCSB // FOTO Raed Krishan
Palici are două sezoane în alb și roșu, fiind foarte respectat în România. Chiar și Gigi Becali spune că l-ar vrea la FCSB // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2017 00:00

Palici a mărturisit, în premieră, că ia în calcul extinderea contractului cu Dinamo, dar pune condiții: vrea și el transferuri pentru titlu și pentru Europa.

Dinamo are șanse să-și păstreze căpitanul! Antun Palici a avut o prestație apreciată la finala Cupei Ligii, oferindu-i o pasă remarcabilă lui Nemec pentru deschiderea scorului, toate sub privirile tatălui său, prezent în premieră la un meci al "câinilor".

După joc, mijlocașul de 28 de ani a mărturisit pentru Gazetă: "Voi veni la reunirea echipei, pe 11 iunie, normal, și sunt șanse să-mi prelungesc acordul.

M-am adaptat foarte bine la Dinamo, am încheiat două sezoane frumoase, eu sunt un tip stabil și mă simt extraordinar la meciurile la care avem tribunele pline.

Nu mă gândesc la câteva mii de euro în plus dacă e pentru un transfer, importantă e stabilitatea, ca să poți construi ceva. Dar ca să poți construi cu adevărat!".

Lupta la titlu în 2018

Fotbalistul e foarte iubit de către fani și a detaliat condițiile în care își va pune iscălitura pe un nou acord luna viitoare: "Șanse sunt, vom vedea după vacanță, fiindcă vreau neapărat să-mi văd fetița născută în urmă cu trei săptămâni. Am și alte opțiuni din alte țări, depinde de ce va fi și se vrea la Dinamo.

Dacă se vor rezultate, performanțe, titlul de campioană, parcurs european și să fim mai puternici, logic că vreau să continuu. La anul, trebuie să țintim mai sus.

Normal că în ediția viitoare Dinamo trebuie să se înscrie în lupta la titlu. Dacă vom menține actuala echipă și mai punem ceva nou, devenim mai puternici. Am pierdut mulți jucători în ultimul sezon, fotbaliști importanți, e greu să construiești și se resimte plecarea lor".

Cum vrea Nede să fie campion

Ionuț Nedelcearu a obținut primul trofeu cu roș-albii și are planuri mari pentru 2018: "Meritam acest succes după parcursul pe care l-am avut în acest sezon. Normal că a fost mai ușor pentru că la ACS Poli Timișoara nu au jucat mulți dintre titularii lor, care sunt jucători foarte buni. Sper ca anul viitor să fim campioni înainte cu trei etape ca să nu mai așteptăm după jocul altora".

7.000 €este salariul lunar al lui Palici, Dinamo îi oferă 4.000 € în plus

8goluri și 23 assist-uri a reușit croatul pentru "câini" în două sezoane, în 73 de partide

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează