FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CAMPIOANĂ

"Palma" dată de ardeleni celor de la FCSB: "La noi tot ce a fost în vestiar a rămas acolo"

Foto: Eduard Apostol
Foto: Eduard Apostol

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 23:40

Cristi Manea s-a declarat extrem de fericit după titlul câștigat cu CFR Cluj și a oferit o declarație cu trimitere la adversara FCSB.

"Mi s-a îndeplinit un vis să câștig campionatul. Sunt cel mai fericit om. Acum nu-mi dau seama ce mi se întâmplă, mă simt foarte bine. Toată munca s-a văzut acum. În această seară vom petrece. A fost un sezon foarte greu, dar am demonstrat că am fost o familie. Tot ce a fost în vestiar a rămas în vestiar și Mister a știut să ne motiveze mereu", a declarat Cristi Manea.

George Țucudean, golgeterul campionatului la egalitate cu Gnohere, ambii cu câte 15 goluri, a declarat: "Mă bucur foarte mult că am câștigat titlul. Port noroc echipelor care mă iau. Habar n-am dacă am ieșit golgeter. Sunt foarte fericit că am câștigat campionatul. Nici nu știu ce s-a întâmplat în cealaltă parte (n.r. la meciul FCSB-Astra). Noi am depins doar de noi. A fost o decizie foarte bună că am venit la CFR".

CLASAMENT FINAL PLAY-OFF!

Citește și: Gigi Becali și-a vărsat amarul după ce a pierdut încă un titlu: decizia luată în cazul lui Dică + atacantul pe care-l vrea în locul lui Alibec: "E cleptoman, dar își face crucea bine"

Citește și: Traseu horrror pentru CFR în preliminariile Ligii, doar FCSB e cap de serie în play-off! Cine ne reprezintă în Europa, programul și posibilii adversari

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  21 Mai 2018, 10:32

Asta este "palma ardeleneasca"? Chiar nu inteleg cei care se mandresc cu faptul ca ceea ce se intampla in vestiar, ramane acolo ca asta denota un caracter de "om ascuns", care nu accepta ca nici musca sa nu intre in... vestiar? Duplicitatea, folosirea nedaevarurilor sau a negarii oricarei discutii mai aprinse in vestiar aduce mai mult a "serviciu secret". Chiar ma intreb daca nu cumva jucatorii de la CFR Cluj sunt obligati, sub sanctiunea amenzii pecuniare, sa semneze un anume "cod de vestiar"? Acolo este posibil orice, astfel ca este foarte probabil ca "serviciul cazon" de la CFR Cluj sa fie mult mai draconic decat cel de la FCSB.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează