FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE - CONCORDIA CHIAJNA 0-2

Până și pe el l-au scos din minți! Patronul lui Sepsi acuză arbitrajul lui Ovidiu Hațegan

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 19:00

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, e dezamăgit de prestația lui Ovidiu Hațegan din meciul pierdut, scor 0-2, cu Concordia Chiajna, acuzând golul anulat din minutul 63.

Meciul din play-out dintre Sepsi și Chiajna a fost distrus de Hațegan. Două penalty-uri nedate, un gol anulat incorect și o reușită validată după un fault indiscutabil. Acestea sunt fazele care au aprins spiritele ambelor echipe. Vezi detalii AICI!

Contactat de Gazeta Sporturilor, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe nu a dorit să comenteze decât una dintre greșelile lui Ovidiu Hațegan. În minutul 63 al partidei, covăsnenilor le-a fost anulat golul care restabilea egalitatea la acel moment.

Conducătorul gazdelor de ieri admite că s-a produs o greșeală foarte mare la acea fază: "Pot spune cu mâna pe inimă că nu a ieșit mingea cu toată circumferința. A fost un gol valabil. La 1-1 lucrurile ar fi stat altfel!"

De asemenea, patronul echipei conduse de Eugen Neagoe recunoaște că echipa lui a făcut o partidă foarte slabă:"Noi am jucat foarte slab. Cred că de vină a fost euforia de după meciul câștigat cu Dinamo. Jucătorii au zis ca vine Chiajna, îi batem și gata!"

Președintele ilfovenilor, Cristian Tănase, a refuzat să facă comentarii pe marginea arbitrajului:"Nu sunt eu în măsură să comentez arbitrajul!"

(Adrian Lupușor)

clasament play-out

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează