FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Pancu a plecat cu echipa a doua în cantonament: "Am avut o discuție cu Ganea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 18:22

Daniel Pancu a plecat azi în cantonamentul din Antalya alături de echipa secundă a lui FC Voluntari, după ce a fost exclus din lotul primei divizionare de antrenorul Ionel Ganea.

"Am avut o discuție foarte scurtă cu antrenorul și i-am spus că merg cu echipa a doua să mă pregătesc. Cu siguranță voi rămîne la club. E doar problema antrenorului dacă mă mai vrea sau nu, eu trebuie doar să muncesc.

E foarte plăcut să mă aflu printre atîția tineri. Eu nu am nici o neînțelegere cu clubul, a fost doar o decizie a antrenorului. Chiar dacă am 39 de ani și eu sînt Pancu, trebuie să accept decizia antrenorului", a spus Pancu.

Antrenorul celor de la FC Voluntari și-a motivat decizia și a explicat că nu poate ține în echipă un fotbalist nepregătit fizic, acesta fiind motivul pentru care a fost exclus din lotul primei echipe. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
scandautor
scandautor  •  10 Februarie 2016, 19:38

Dacă Pancu e nepregătit fizic, Ionel Ganea e selecționerul Argentinei. (Abia aștept să-l văd pe ”Ganez” explicându-i el ce și cum lui Messi. Sau, cine știe, poate chiar strângându-l de gât, cum îi place lui.)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează