FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pancu: "Mi se par fraieri cei de la CS U Craiova dacă le mai răspund ăstora de la FCSB"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 14:45

Daniel Pancu îi sfătuiește pe cei de la CS U Craiova să nu le mai răspundă steliștilor, în ciuda atacurilor venite dinspre aceștia după ce oltenii au aliniat la meciul cu Viitorul o echipă experimentală și au pierdut, 0-1. 

Își aduce aminte de un episod din 2006, când FCSB se bătea pentru câștigarea titlului cu Rapid și o compară pe Farul cu CS U.

”Eu nu înțeleg de ce cei de la Craiova... nu ar trebui să le răspundă, au echipa lor... Eu intram cu zece juniori, nu mai am niciun obiectiv sezonul ăsta, vreau să văd juniorii pentru la anul. Și la revedere, punct, nu vorbește nimeni de echipa mea. Mi se par fraieri cei de la Craiova dacă le mai răspund ăstora”, a spus ”Pancone” la TV Digi Sport.

... amintiri din 2006: "Păi, în 2006, rapidiștii ce trebuiau să le facă celor de la Farul?

Atunci, cu Rapid, în Giulești... au fost vreo două penalty-uri neacordate, s-au băgat toți de la Farul în poartă, meduze, geamanduri, palmierii lui Mazăre, toată lumea, s-a terminat 0-0 și am pierdut campionatul.

Cu două etape mai devreme, Farul jucase cu Steaua în Ghencea și fusese 3-0 pentru steliști". 

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Mai 2017, 20:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iobag
iobag  •  10 Mai 2017, 19:50
Postat de danthe61 pe 10 Mai 2017, 17:20

Nenea, matale stii ce sunt aceia blue jeans? Sau pe la stana pe acolo numai de itzari ai avut cunostinta toata viata, ca te vad cam trecut...?! Pancone, spre deosebire de arogantii alergatori dupa bashica, de azi ai fcsb-ului, este pentru Rapidisti o legenda despre care NU ai voie sa vorbesti 'mneatale... steaua adevarata ara echipa lui Belo, Tudorel, Gabitza Balint, Loti si nea Imi! Dar, nu cred ca stii matale despre ce vorbesc...

Nu stiu ce treaba are pancu cu fotbalistii din ziua de azi, dar e amuzant ca vorbesti de unul care a ajuns legenda la rapid doar pentru ca a picat probele la steaua :))))

694996327277929
I. Dumitru Enache  •  10 Mai 2017, 19:15

Cara spuns la comentariul semnat cu pseudonimul de Bulete Cristi se mentioneaza expresia de comunisti-bolsevici" La noi nu au existat comunisti bolsevici ci un regim de dictatura personala copiat dupa cel stalinist din Rusia. Bolsevici si mensevici au existat in Rusia o scurta perioada pana prin 1924 si s-a incheiei odata cu moartea lui Lenin si instaurarea dictaturii criminale personale a lui Stalin. La noi a fost importat acest regim de teroare incepand cu 1945 si a fost exercitat cu brutalitate de Ana Pauker,Gheorghiu Dej si N.Ceausescu pana in 1989.Cei care au pus mana pe putere dupa 1989 n-au fost nici bolsevici nici comunisti ci TALHARI care au devalizat tara. Prieteni ! Nu putem vorbi de "comunisti-bolsevici" nici inainte nici dupa 1989 ci de BANDITI. Au tocat economia statului. Asistam la instaurarea si restaurarea unui regim de CORUPTIE .fiindca a existat si inainte coruptie. Cei care au fost atunci "indrazneti" au fost membrii securitatii statului care au dat lovitura de stat si au devalizat tara. AMIN.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează