FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Pandurii își face echipă de titlu » Un fost campion cu Steaua a semnat cu formația gorjeană

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 14:47

După ce l-a transferat pe Lucian Sânmărtean, Pandurii a mai reușit o achiziție de marcă.

Formația gorjeană a ajuns la un acord cu George Țucudean. Atacantul și-a reziliat contractul cu Charlton și a semnat un contract pe un an cu echipa lui Petre Grigoraș, cu posibilitatea de prelungire, potrivit DigiSport.

De-a lungul carierei, Țucudean a mai jucat la Dinamo, Standard Liege, Charlton și ASA. În returul sezonului trecut, vârful de 25 de ani a evoluat la ASA Tg. Mureș, marcând două goluri în 9 meciuri.

600.000 €este cota lui Țucudean, potrivit transfermarkt.de

Țucudean are în palmares un campionat, o Cupă a României și o Cupă a Ligii, câștigate cu Steaua.

Transferuri Pandurii
Antrenor: Petre Grigoraș (nou)
Veniri: Cl. Voiculeț (ASA Tg. Mureș), Buleică (împrumut expirat Chiajna), Bărbuț (ACS Poli), Obodo (Chiajna), Herea (liber), Amiche (Barakaldo), Lucian Sânmărtean (liber)
Plecări: Mingote, Nicoară, Săpunaru, Erico (contracte expirate), Ropotan, Răduț (ambii la Hatta Club - EAU), Antal (împrumut expirat Hapoel Tel Aviv), Vasco Fernandes (Vitoria Setubal), Al. Ciucur (CSMS Iași), Welington (AEL Limassol)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
fibra
fibra  •  28 Iulie 2016, 08:04

Urmeaza insolventa fara nici o problema.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Iulie 2016, 18:30

un mare transfer.... daca si asta mai e jucator ,hahaha

grandetorito
grandetorito  •  27 Iulie 2016, 16:14
Postat de Francisc Dascal pe 27 Iulie 2016, 16:03

Pe cand un control amanuntit aD.N.A totul e din bani publici,aceste transferuri creaza aceasta suspiciune.Totul e putred in fotbalul Romanesc vezi situatia cu Rapid ,incepem campionatul fara sa stii echipele participante rusineF.R.F ,L.P.F si ne miram ca nationala e zero,totul porneste de aici Organizare Jalnica.Credibilitate ZERO.HAI D.N.A FORZZA FORZZA

Parca Edi a plecat din cauza problemelor financiare de la club. Acum isi fac echipa pentru titlu? Pai salariile din ce le platesc daca anul trecut le-au plecat 6 jucatori din cauza banilor?! Ceva nu se leaga...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează