FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Pandurii, nevoită să piardă jucători pentru supraviețuire: "Urmează să îl vindem pe Hora"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 12:04

Conducătorii formației Pandurii Târgu Jiu se vor întâlni duminică pentru a discuta situația financiară a echipei.

Până când vor primi banii pentru calificarea în Europa League, oficialii echipei au nevoie de o sumă considerabilă de bani pentru a plăti măcar o parte din salariile restante ale jucătorilor.

Narcis Răducan și-a setat o sumă minimă de un milion de euro pe an, pe care echipa să o câștige din vânzarea de jucători și a confirmat că Ioan Hora va fi transferat la finalul acestui sezon.

"Suma critică este cam 450.000 - 500.000 de euro, pentru a plăti cel puțin două salarii. Ultimul salariu plătit a fost pe luna decembrie"

"M-am angajat la un target de a vinde jucători de un milion de euro pe an. Până acum am vândut de 600.000. Urmează să îl vindem și pe Hora. Este atât spre binele lui, cât și al clubului, ca atunci când este în vârf să plece", a declarat președintele clubului, Narcis Răducan, conform Dolce Sport.

18 goluri
a înscris atacantul de 27 de ani în acest sezon de Liga 1, fiind cotat de site-ul transfermarkt.com la suma de 1,5 milioane de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
hector13
hector13  •  06 Mai 2016, 14:23

Becali ce mai astepti? Mai vrei un atacant in afara de cel din Portugalia? Ia-l pe Hora (golgheterul campionatului) cu 500k. Asta e fotbalist pe langa Tade.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează