FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pandurii nu renunță la Nistor și cere bani pentru transfer » Ce sumă trebuie să achite Dinamo pentru mijlocaș: "Este ridicol"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 16:13

Situația lui Dan Nistor este tot mai complicată. Jucătorul vrea să devină liber de contract și s-a înțeles deja cu Dinamo, dar Pandurii nu renunță și cere bani pentru a-l lăsa pe mijlocaș să plece.

Narcis Răducan, președintele celor de la Pandurii, a anunțat că gorjenii sunt dispuși să îl lase pe jucător să plece pentru 50.000 de euro.

"Am văzut în presă că e foarte dorit de Dinamo. Am văzut ce a zis și Dănciulescu, care a lăsat să se înțeleagă că înlocuitorul lui Paul Anton e Dan Nistor.

Costă foarte puțin ca să-i dăm drumul. Vrem în jur de 50.000 de euro. Suma este sub 100.000 de euro. Este o sumă ridicolă pentru un jucător cu cotă bună de piață. E totuși căpitanul echipei de pe locul 3 de anul trecut. Poate fi înregimentat de Dinamo pentru că nu e mult de plătit. Sigur, poate deveni și jucător liber dacă îi vor da comisiile dreptate, dar nu se știe când. E un litigiu pe rol.

Nistor are o clauză de 350.000 de euro în contract, dar cred că îi facem un favor, tocmai pentru că am luat în calcul faptul că e un jucător care a adus niște sume în clubul ăsta. El a făcut și performanță și am zis că e corect să îi dăm posibilitatea să plece mai ușor", a spus Răducan la DigiSport.

1.000.000 €este cota lui Dan Nistor, potrivit transfermarkt.de

Află AICI toate detaliile înțelegerile dintre Dinamo și Dan Nistor și află ce salariu va avea la formația alb-roșie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
194362334230310
Robert Damian  •  30 Iulie 2016, 22:37

Pai la robinetul lui Neputinta,nu curge nici macar o picatura de petrol,de unde firfiricii????Nexam!!!

alex_x
alex_x  •  30 Iulie 2016, 22:20

cu nistor in echipa vom scrie istoria....sintem cea mai puternica echipa din romania cu cea mai principala galerie.hei hei...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Iulie 2016, 19:33
Postat de khal_37 pe 30 Iulie 2016, 18:11

50000 de euro ar trebui sa aiba oricine care se securca in viata, daca voi, saraciile de la fcdb nu ati vazut 1000 de euro la un loc nu inseamna ca toata lumea e saraca ca voi. De ce sa dea 50000? Pentru ca are nevoie de el? Pentru ca e o suma modica fata de cat are Nistor clauza....dar cum voi sunteti obisnuiti sa luati numai jucatori moka, sa nu va platiti datoriile, totul incepe sa aiba o logica...dinamovista.

vorbesti ca sa n-adormi, ca de obicei. intelegem ura ta bolnavicioasa fata de Dinamo, si desi este o boala, nu te putem ajuta. nu noi. cat despre prostiile debitate de tine, si curcile s-au plictisit, nici ele nu mai rad. deja esti factor poluant*** : ce face prostul ala de la pandurii se numeste santaj. are un tupeu fantastic. nu cumva a jucat pe la defuncta steaua ? nu m-ar mira, toti o apa si-un pamant, astia din ghencea...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează