FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Panduru a analizat în stilul caracteristic achizițiile Stelei: "Bawab nu a făcut așa ceva în toată cariera! Marica nu a atins mingea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 10:53

Steaua a jucat ieri primul amical din această iarnă, terminat la egalitate, 2-2 cu Young Boys.

După meci, Basarab Panduru, fost jucător la Steaua, a analizat prestațiile celor mai importante transferuri făcute de formația roș-albastră: Marica, Bawab, Momcilovici și Pintilii.

"Este abia primul meci și sigur jucătorii au făcut și antrenament în dimineața meciului. La final am văzut că vorbele adresate de Reghe jucătorilor săi nu au fost deloc dulci", a declarat Panduru la DolceSport.

despre Marica:"În prima repriză, nu a atins mingea. A dat doar o pasă frumoasă, cu exteriorul. A intrat de prea puține ori în contact cu adversarul sau cu mingea și nu poți să îți dai seama dacă a făcut ceva bine sau nu".

despre Pintilii:"El a jucat 90 de minute, ceea este foarte mult pentru primul meci. Teoretic, nu faci asta. Dar pe el îl cunoaște Reghe și sînt alte discuții între ei".

despre Bawab:"El nu a făcut un sprint înapoi de 70 de metri în toată cariera. Nici dacă le aduni toate sprinturile făcute la Bistrița și Craiova. După aceea, a început să meargă și a fost scos în minutul 30. Știe că trebuie să dea goluri pentru că antrenorul să îl țină în echipă".

despre Momcilovici:"Ați văzut cum stătea tricoul pe el? Nu are pieptul dezvoltat, musculos. După șase luni de TRX trebuie să faci ceva piept. Trebuie să se simtă puțin mușchiuleții acolo. O să facă exerciții și o să facă schimbări".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
749913671784643
Razvan Marcel  •  20 Ianuarie 2016, 16:17

Astea nu sunt achiziti,toti refuzati de la cluburi ,nimik bun.

liviuemil
liviuemil  •  20 Ianuarie 2016, 16:03
Postat de fangigi pe 20 Ianuarie 2016, 13:18

Ce va mai roade invidia fcsbeilor! Ati vrea voi atacant ca bizonul, dar nu v-ati ales decat cu un expirat ca Marica! Keseriyu era zece clase peste el!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dash.berlin
dash.berlin  •  20 Ianuarie 2016, 16:01

Panduru e un foarte bun antrenor...de aia e fara angajament de vreo sase ani de zile :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează