FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Panduru a caracterizat transferul lui Enache la Steaua » "Jucătorul era dorit și de alte echipe"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 11:21

Basarab Panduru a comentat transferul lui Gabi Enache de la Astra la Steaua, însă îi e teamă să nu fie un nou caz Alcenat.

"Să vedem cum se adaptează la Steaua. Așa am spus și de Alcenat. Eu nu am crezut că nu va putea juca la Steaua. Stai să vezi și aici, că nici aici nu e ușor. Îl ai și pe Papp, sunt meciuri de play-off, nu cu echipe de jumătatea clasamentului, unde spui: «stai că îmi permit să îl bag fundaș dreapta pe Enache»", a declarat Panduru la Dolcesport.

Constantin Zotta a dezvăluit că Enache a fost dorit și de alte formații.

"Faptul că a fost la meciul Stelei de la Chiajna, a vrut să forțeze mâna celor de la Astra. Mai erau alte echipe interesate de jucător de banda dreaptă și Enache era vizat. Echipe din Rusia... Anul trecut Astra a refuzat 1,2 milioane euro și de asta mi se pare puțin acum cât a dat Steaua", a spus și Constantin Zotta.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează