FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Panduru analizează transferul lui Marica la Steaua: ”E un risc financiar, dar a ales varianta corectă”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 18:48

Basarab Panduru, fostul jucător al Stelei, a explicat de ce transferul lui Ciprian Marica la campioana României este o alegere bună pentru atacantul de 30 de ani.

”În ceea ce privește partea financiară, chiar e un risc asumat pentru Marica. Echipa poate rata iar calificarea în Champions League, iar el rămîne fără nimic. Dar și în Spania ar fi durat ceva pînă s-ar fi putut antrena normal. Aici ai o lună și ceva în care te poți pregăti în cantonament, iar la startul campionatului ești în formă.

Marica știe ce are de făcut. Mereu a știut, nu trebuie să îi spună lumea ce e prioritar pentru el. Eu nu îi dau sfaturi, doar îmi spun părerea. După mine, aceasta este varianta corectă. Nu înseamnă că de la Getafe nu mergea la Euro. Nu trebuia să fie titular, tot îl lua. El venea la națională și cînd nu juca”, a spus Basarab Panduru la DolceSport.

4 meciuria jucat Marica în 2015 pentru Konyaspor, ultima sa echipă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Ianuarie 2016, 21:17

Marica a pierdut.Ca si Steaua de altfel.S-au adunat *** Stelei sa dea sfaturi(valabile de pe vremea lui Ceausescu!):haideti la Steaua si veti juca la Nationala! Curat ,murdar! Ca si * cartile lui Becalli!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

babahuda
babahuda  •  14 Ianuarie 2016, 20:35
Postat de Antoneta Borcan pe 14 Ianuarie 2016, 19:45

Si de ce nu l-a luat Getafe?din cauza banilor?!ca vad ca la fcsb e o situatie tare ciudata!

marica nu a semnat cu getafe pt ca salariul minim in spania e foarte mare in comparatie cu cel din romania .. ce sa faca el cu 7-800 cat e salariu minim acolo cand poate sa ia 200 cat e in romania ...a fost profund jignit de oferta lui ghetafe .

guyencea
guyencea  •  14 Ianuarie 2016, 20:35

Getafe nu l-a luat cai se scursese o lacrima lui Gigi belciug si trebuia consolat ciobanul... Suntem in nopatea mintii! Romania fotbalului de ev mediu!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează