FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA, VINERI, 21:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Panduru: "Cu Costea, Cristea şi Lazăr pot să fac o echipă la Steaua! Ce dacă sînt scumpi?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2009 00:00

Basarab Panduru, fostul jucător al Stelei, a dat cîteva nume de jucători pe care i-ar aduce la Steaua şi cu care ar face o echipă.

"Florin Costea, Adrian Cristea şi Costin Lazăr ar fi jucătorii pe care i-aş aduce la Steaua. Latovlevici, Roman şi Curelea ar mai fi soluţii. Curelea nu ştiu sigur, dar cred că mai pot face cu el ceva. De ce n-ar da Cristea zece goluri la Steaua, Costea şi el 20, sau Lazăr 3-4?

Cu jucătorii aceştia pot să fac o echipă. Lumea nu mai vine la stadion pentru că nu se mai regăsesc copii în ei. Sînt scumpi? Haide să găsim o soluţie. Îl dăm toţi exemplu pe Mourinho, dar să nu uităm că el i-a făcut lui Abramovici o gaură de 4-500 de milioane. Ca să ajungi pe primul loc mai trebuie să ieşi şi pe minus", a spus Basarab Panduru la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
satyricon
satyricon  •  21 Mai 2009, 16:42

Pai cu jucatorii astia si Lacatus castiga campionatul !!! As vrea sa vad un antrenor castigand campionatul cu jucatorii de acum de la Steaua si cu ciubanu' bagandu-se peste el. Dar nu cred ca e vre-unul de asta prin tzara...

 •  20 Mai 2009, 20:02

pai si eu pot sa fac o echipa la steaua: cu Mutu, Chivu, Marica, Rat & Co. Si as faceo si mai tare daca as lua si ceva straini; pe Etoo, Messi, Raul, Cannavaro ..... Ce daca is scumpi? .... WOOOAAAA ce echipa as face .... Precis as reusi sa calific atunci steaua in grupa UEFA.... :) .... precis! ... ce daca is scumpi? ... doar nu dau eu din banii mei ... :)

 •  20 Mai 2009, 19:12

Si dimineata cand te-ai trezit erai gol in fata la TNB dormind intr-un boschet. Eu te inteleg ca ai momente in care aiurezi mai Pandi dar nici chiar asa. Mai bine ramai sa-l antrenezi pe Costi Stucan si pe Radu Naum ca oricum pe acolo antrenezi in ultima vreme..

Vezi toate comentariile (20)
Comentează