FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI 5-1

Panduru e impresionat de un jucător din Liga 1: "Poate face saltul la o echipă mai bună" » Reacția fotbalistului

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 22:00

Basarab Panduru l-a evidențiat pe Cătălin Golofca după victoria Botoșaniului în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 5-1 (Detalii AICI).

"Dacă continuă ca în aceste 3 meciuri și face 7-8 partide bune, atunci îl văd facând saltul la o echipă mai bună. E un jucător interesant, așa cum e el", a spus Panduru la TV Dolce Sport.

Fotbalistul care a reușit două pase decisive astăzi i-a răspuns lui Panduru: "Îi mulțumesc. Eu mă pregătesc bine și în continuare sper să fac meciuri bune.

Nu a fost un meci simplu, am alergat mult. A fost mai ușor după eliminarea lui Astafei, am dominat mai mult. 5-1 e un scor extraordinar. E bine pentru moral că suntem pe primul loc. Noi jucăm fiecare meci la victorie, vrem să câștigăm cât mai multe meciuri".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2017, 13:51

vine la Dinamo, pe urma il ia Liverpool. e Dinamoman de dinainte de nastere.

zagna
zagna  •  29 Iulie 2017, 10:24

Panduru, nu a fost in studio cand mister dinu a facut misto de Golofca ?

dubluv
dubluv  •  29 Iulie 2017, 08:36
Postat de pupufcu pe 28 Iulie 2017, 23:18

Când ai tarlaua in față! Au fost meciuri cu echipe care au jucat deschis si au permis contraatacurile Botosaniului. Sa vedem cu cei care vor băga autobaza.

Este corect ce spui, dar e si meritul Botosaniului ca, desi in avantaj, a continuat sa atace.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează