FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 4-1

Panduru se ia de Reghecampf! N-a mai rezistat și a spus tot în direct la TV: "De ce zic asta?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 11:51

Basarab Panduru dă de pământ cu tactica lui Laurențiu Reghecampf și nu înțelege cum a ajuns Steaua să evolueze atât de prost în luna decembrie. 

"În ultimele meciuri ai o grămadă de înfrângeri, aşa ai terminat anul, în genunchi. Nu găseşti nicio explicaţie şi, teoretic, la ce spun ei că se întâmplă acolo, ultima parte trebuia să fie mai bună.

De ce spun asta, pentru că de fiecare dată când vine un jucător, auzi că nu este pregătit, sau nu este pregătit cum vor cei de la Steaua. Perioada de acomodare probabil că trebuie să fie de 2-3 luni, după care începi să te obişnuieşti şi cu exerciţiile, şi cu ce vrea antrenorul, şi cu tactica echipei.

Şi practic ultima parte ţi se părea că aia trebuia să fie mai bună, nu? E, la ei ultima parte a fost cea mai slabă.

În momentul asta ai impresia că toată lumea poate să fie titular, sau toată lumea poate să fie rezervă. Adică indiferent că joacă unul sau altul, nu e nici o diferenţă la Steaua.

Dinamo cred că în momentul asta are antrenorul potrivit, cred că trebuie ajutat, cred că trebuie să i se aducă jucători buni şi cred că Andone poate să facă treaba.

Steaua are antrenor bun, care a făcut treabă. Doar că în ultima parte a lui, ultimul mandat la Steaua, nu a mai făcut nimic din ceea ce a spus. Adică în primul mandat a venit, a spus facem aia, aia, aia şi aşa s-a întâmplat. Acum a spus nişte lucruri şi rezultatele au fost total altele", a declarat Panduru la TV Dolce Sport.

Steaua a pierdut meciul cu Dinamo, scor 1-4. Acesta a fost turul semifinalelor Cupei Ligii României. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  23 Decembrie 2016, 16:29

numai prostii scoate reghe, cu astea il duce de nas pe *** de gigi. Daca nu avea contractul , pleca de mult, nu se mai uita gigi la el, acum face el misto de gigi. si de toti stelistii care sufera cand vad ce joaca . Nimeni nu mai stie ce joaca la steaua, i-a bulversat de tot, pe toti jucatorii ! Cred ca si cu alibec va fi la fel ! nu-i joaca pe calitatile lor, ci pe ce viseaza el si anamaria ! RUSINE , NESIMTITULE SI INGAMFATULE de reghe !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  23 Decembrie 2016, 14:52
Postat de roja_azul76 pe 23 Decembrie 2016, 14:37

Si uite ca Astra nu s-a desfiintat! A ajuns in primavara europeana(si cu ceva ajutor cei drept) si cu sanse la playoff.Steaua cu jucătorii luati de la Astra sta acasa.Să sperăm că nu il termina Reghe si pe Alibec.

Asta se întâmpla când fcsb era încă campioana iar astra se pregătea sa câștige primul titlu

roja_azul76
roja_azul76  •  23 Decembrie 2016, 14:37
Postat de gicab pe 23 Decembrie 2016, 14:22

Banii din transferuri cred ca e bonusul... baza e banii de la UEFA , ca sa ii ia trebuie sa câștige campionatul in primul rând și cum poți face asta cel msi ușor? Cumpărând jucătorii contracandidatelor ... acum un an manelistu ne spunea cum o sa se desființeze astra...

Si uite ca Astra nu s-a desfiintat! A ajuns in primavara europeana(si cu ceva ajutor cei drept) si cu sanse la playoff.Steaua cu jucătorii luati de la Astra sta acasa.Să sperăm că nu il termina Reghe si pe Alibec.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează