FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Panică generală la CFR Cluj » Probleme grave pentru un jucător important: "A zis că se simte foarte rău, că nu știe ce are și că nu mai poate. Nu mai vedea mingea"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 09:51

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a dezvăluit un episod incredibil petrecut în timpul meciului cu Sepsi de luni, în care "feroviarii" s-au impus cu 2-0. "Bursucul" a povestit că mijlocașul Ovidiu Hoban s-a simțit extrem de rău în timpul meciului, solicitându-i să fie înlocuit. 

"Hoban a venit la mine. A zis că se simte foarte rău, că nu știe ce are și că nu mai poate. Nu mai vedea mingea. Chiar nu știu ce a fost. Poate a mâncat ceva.

La începutul săptămânii trecute fusese bolnav și poate a recidivat acea boală, virusul. Săptămâna asta mulți jucători au avut probleme și i-am refăcut abia pe ultima sută de metri", a declarat Dan Petrescu, după meciul cu Sepsi de luni, încheiat 2-0, potrivit ziuadecj.realitatea.net.

Ovidiu Hoban a fost titular în partida cu Sepsi, fiind înlocuit în minutul 71 cu Andrei Mureșan.

În vârstă de 34 de ani, Ovidiu Hoban evoluează pentru CFR Cluj din vara acestui an, venit gratis de la Hapoel Be'er Sheva.

De-a lungul carierei, Hoban a evoluat pentru FK Clausen, Universitatea Craiova, FC Bihor Oradea, Gaz Metan Mediaș, U Cluj, Petrolul și Be'er Sheva.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
martipan1
martipan1  •  29 Noiembrie 2017, 11:34

lasa Petrescu ca oricum ti-a ramas un inchizator pe teren ,cel mai fricos antrenor din liga 1 care joaca cu 2 inchizatori chiar si meciurile de acasa cu ultimele clasate!!!Se mai mira ca nu merge lumea la stadion:) ,pai ce sa vada ? Doua suturi pe poarta la un meci cu Sepsi? Noroc cu eficienta jucatorilor dar in stilul asta de joc ii va distruge pt. ca CFR are jucatori buni dar nu ca sa faca antifotbal!

caminero
caminero  •  29 Noiembrie 2017, 10:38

Or fi gresit si ashtia dozajul la ceiutzul fermecat ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează