FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Panică în Ghencea! Armata îi dă o nouă lovitură lui Gigi Becali » Îşi schimbă Steaua numele şi sigla?

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 21:15

OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci) a aprobat cererea Clubului Sportiv al Armatei de a înregistra numele şi sigla Stelei, deşi ele aparţin deja clubului deţinut de Gigi Becali.
Acum, pe site-ul OSIM, în dreptul mărcii deţinute de Gigi Becali apare: ”Acţiune în anulare”. Conform ştirilor protv, dacă echipa de fotbal nu va cîştiga litigiul cu CSA Steaua, atunci va trebui să îşi schimbe atît sigla, cît şi numele, urmînd să plătească şi despăgubiri pentru ultimii 11 ani în care le-a folosit fără aproparea armatei.

FC Steaua ar putea utiliza în continuare numele şi sigla chiar dacă Gigi Becali va pierde procesul, dar acesta va trebui să achite o sumă de bani celor de la MApN.

”Este o greşeală fără scuză a OSIM şi trebuie anulată această acţiune printr-o hotărîre judecătorească. Decizia lor e total ilogică, nu-mi dau seama cum au putut greşi în asemenea fel. Noi n-avem nici o problemă, nu putem pierde sigla şi numele”, a fost reacţia lui Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei.

În stînga, marca înregistrată de Gigi Becali în 2003, iar în dreapta este cea deţinută din acest an de CSA Steaua
634514-steaua.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (226)
afc13
afc13  •  20 Septembrie 2014, 17:15

Dar e simplu de rezolvat! Steaua raman Steaua de dintotdeauna iar Jiji sa renumeasca echipa in FC O .A I A.

hap.ciu
hap.ciu  •  20 Septembrie 2014, 16:19

Cand o sa stiu toate detaliile cumpararii clubului,o sa-mi dau cu parerea.Numai partile implicate stiu toate detaliile,parerea mea este ca atunci cand s-a facut plata, cineva a fost sarit ... ;)

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  20 Septembrie 2014, 15:11
Postat de tegean pe 19 Septembrie 2014, 23:26

Pt. orice eventualitate ar trebui, totusi, pregatite din timp (si nu in pripa) o sigla si un nume de rezerva cat mai reusite cu putinta, care sa prinda repede la sustinatorii-simpatizantii echipei. Propuneri? ... : ?

Dacă echipa din Ghencea riscă să-și piardă identitatea iar suporterii, cât de curând, nu se (mai) vor numi "steliști", Dinamo (după ce-și va rezolva situația financiară), ar putea s-o accepte pe viitoarea "ex-Steaua" drept satelit. Astfel, în ce privește numărul spectatorilor, noi vom asigura calitatea iar ei...cantitatea.

Vezi toate comentariile (226)
Comentează