FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Părerea lui Mihai Stoica nu mai contează pentru Gigi Becali » Decizia luată de patronul Stelei

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2016 08:46

Gigi Becali are mai mare încredere în imaginea pe care și-o face despre un jucător pe care-l vede 90 de minute decât în activitatea directorului sportiv Mihai Stoica.

MM a fost în Portugalia în vara asta și a urmărit mai multe partide. Scopul era depistarea unor fotbaliști cu care Steaua să își completeze lotul. Deplasarea s-a dovedit o vacanță pentru MM, până la urmă. Becali n-a acceptat nicio propunere dintre cele pe care i le-a prezentat managerul. Patronul a preferat să meargă tot pe cunoștințele sale, pe fotbaliști pe care i-a urmărit el.

MM Stoica a venit cu mai multe propuneri pentru transfer, iar singurul jucător cu care Steaua a negociat a fost Nathan Junior. Mutarea a căzut din cauza unui comision care trebuia plătit impresarului. 

Transferuri Steaua:

Antrenor: Laurențiu Reghecampf (confirmat)
Veniri: D. Popescu, Ov. Popescu (ambii de la ACS Poli), Golubovici (CSMS Iași), Vl. Achim (FC Voluntari), Aganovici (AEL Limassol), Alcenat, Ștefănescu, Chitoșcă, Enceanu, Vâlceanu, Tudorie (împrumuturi expirate FC Voluntari)
Plecări: Papp (FC Wil), Carp (Viitorul), Bawab (Umm Salal - Qatar), Râpă, Pârvulescu, Kharja, Gebhart, Marica (contracte reziliate), Popadiuc (FC Voluntari), Chipciu (Anderlecht), Varela (PAOK Salonic)

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă o analiză a jucătorului de la Sparta Praga, Konate, pe care Becali vrea să îl transfere. Citește AICI detalii și află motivele de îngrijorare pe care le au steliștii.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
10203320898183264
Mirel Grigoriu  •  28 Iulie 2016, 13:13
Postat de juliusmad pe 28 Iulie 2016, 11:25

Ati preluat "stirea" de pe prosport?? :)))

Care din ei nu are ce cauta in fotbal?

145748569108877
Irimia Paul  •  28 Iulie 2016, 12:04

Steaua ar avea mult de castigat fara incompetentul asta notoriu langa el !!!!!!

809341019103721
Vlase Ion  •  28 Iulie 2016, 11:35

In fond ced mai cauta acest puscarias in fotbalul romanesc? Cine este acest asa zis conducator de club? Un golan care snopea in batae un sustinator al echipei steaua, un borfas de mana intai de GALATI. A stat f. mult pe langa Gigi Becali pt. ca erau croiti amandoi din acelas material. Pacat de echipa steaua ca mai are un STAF un asemena golanas de cartier. LA MUNCA BORFASULE, VREMEA TA A TRECUT.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează