FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Păreri împărțite în conducerea lui Dinamo despre transferul lui Gnohere la Steaua! Reacție oficială

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 09:18

În ciuda faptului că Ionuț Negoiță și Adrian Mutu nu s-ar opune unui transfer al lui Gnohere la Steaua, Ionel Dănciulescu speră ca acest lucru să nu se întâmple. 

"Dar nu la Steaua! Nu la Steaua, din punctul meu de vedere! Mai departe, vom vedea ce va fi. Eu încă sper și îmi doresc să continue alături de noi. Dacă nu se va putea, vom vedea ce se va întâmpla în această iarnă, intrând în ultimele 6 luni de contract poate semna cu orice echipă.

Nea Ando și noi trebuie să ne gândim la o strategie pentru următoarele 6 luni, pentru că nu știi ce motivație va mai avea el să joace alături de echipă. Dacă se va găsi o ofertă bună pentru el, în special de afară, atunci nu mai putem să ne opunem. În acea situație ar trebui neapărat să mai aducem încă un atacant.

Dacă nu e nicio ofertă, ne folosim de el încă 6 luni. Eu îmi spun părerea, nu știu ce va fi. Dacă vom avea nevoie de el, cu siguranță va fi aici, la echipă. În ultimul timp e un jucător care se pregătește foarte bine, un tip care a crescut din nou în joc", a zis Dănciulescu la TV Digi. 

CE ZICE NICULESCU 

"În cazul lui Gnohere, lucrurile sunt destul de clare, din punctul meu de vedere. Dinamo trebuie să fie un club inteligent și să mai scoată ceva bani pe el, dacă el nu vrea și nu vrea să semneze prelungirea contractului.

Trebuie să scoată niște bani pe el, pentru că altfel nu te mai poți folosi de acest lucru", a declarat Claudiu Niculescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  03 Decembrie 2016, 15:15
Postat de daweroirl pe 03 Decembrie 2016, 13:32

Eu zic ca e cunoscută in toata galaxia , asa se explica ce cauta extraterestrii pe pământ , au venit sa vadă marele mimamo cu 6 cupe marbela acontate in era Neputinta !

uite respect dat de inganfati de la fcsb ..RESPECTATI SA FITI RESPECTATI ...dar motoul vostru e ..UMILIM ,UMILIM ..RESPECT ,CE E ASTA ?Adresă: Reghe L-a trimis la echipa a doua și s-a enervat la conferință: "Îl mai chemăm când avem bagaje de cărat"LA TRIMIS SA JOACE CU Aninoasa ..asa ca ..LA DINAMO SUNT RASFATATI SI DEAICI REACTIILE LUI GNOHERE SI A PATRONULUI PENAL DE LA FCSB ..

daweroirl
daweroirl  •  03 Decembrie 2016, 13:32
Postat de lacatusdinamovistu pe 03 Decembrie 2016, 13:15

valahuile ia pauza ..Dinamo e o echipa cunoscuta pe tot globul pamantesc ..fcsb este anonima pt ca NU E STEAUA ..capisi :))

Eu zic ca e cunoscută in toata galaxia , asa se explica ce cauta extraterestrii pe pământ , au venit sa vadă marele mimamo cu 6 cupe marbela acontate in era Neputinta !

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  03 Decembrie 2016, 13:15
Postat de fcsb.86 pe 03 Decembrie 2016, 12:34

Scuza-ma ... dar Dinamo nu este vreun Real sau Barca / Juve s.a.m.d sa ii ofere sansa vietii unui fotbalist cu probleme. Este un club normal, invizibil in europa ca toate echipele romanesti. Jucatorul nu a primit "vreo" sansa, ci a fost adus de Rednic pentru ca il stia din Belgia, stia si de problemele lui. In schimb jucatorul cred ca a oferit foarte mult in campionatul trecut. Pana la urma aici nu este vorba de sanse si mila, a venit, a avut un salariu, a jucat cat pentru 50 salarii, acum vrea sa plece. Oricine vrea la mai bine. Nu are nici o datorie fata de Dinamo.

valahuile ia pauza ..Dinamo e o echipa cunoscuta pe tot globul pamantesc ..fcsb este anonima pt ca NU E STEAUA ..capisi :))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close