FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pariul lui Gigi Becali pentru acest sezon! Cum va arăta clasamentul la finalul campionatului

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 13:32

 Gigi Becali știe deja cum va arăta clasamentul la finalul sezonului. Patronul Stelei e convins că Viitorul lui Gică Hagi va termina pe locul 2, în timp ce Astra va fi abia a 3-a. 

"Cred că Steaua va câștiga campionatul. Pe Viitorul o văd pe locul 2. Așa zic eu după joc. Mi se pare că merită să fie acolo. Astra cred că e pe 3, nu cade mai mult.

Are avansul ăsta, nu pot merge mai jos. Mai sunt 8 meciuri, nu sunt puține. Dacă câștigi două meciurui, urci imediat în clasament. Mie îmi place Viitorul, joacă bine, dar n-are forță în ultimii 20 de metri.

Dar nu poate spune nimeni că nu joacă fotbal", a zis Gigi Becali la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Martie 2016, 21:05
Postat de schwartz69 pe 14 Martie 2016, 17:48

acum il pupa-n bot pe nasu, ca are meci cu el , doar , doar l-o lasa sa castige :)))

alta placa decat asta cu blaturile si pungutele nu aveti,dar voi nu sunteti in stare sa faceti un egal cu amaratii din chiajna,vai de voi,rusinea Europei termina iar sub Steaua,v-am zis

andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Martie 2016, 21:04

usor usor,se reface cuplul de mijlocasi defensivi buni de nationala,din primu mandat al lu reghe,si steaua se aproprie de acel joc consistent,in timp ce fcdbistii sunt morti ,vai de ei ,in declic total,cu toata galeria lor!daca aveam si galeriile anu asta,umileam totul !!!!!!!!!

schwartz69
schwartz69  •  14 Martie 2016, 17:48

acum il pupa-n bot pe nasu, ca are meci cu el , doar , doar l-o lasa sa castige :)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează