FOTBAL  »  Superliga  »  FC VIITORUL

Pariul lui Hagi la reluarea campionatului: "Va fi cel mai bun atacant din Liga 1!"

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2018 20:38

După ce s-a despărţit în această iarnă de cei mai experimentaţi jucători, Ţucudean, Eric şi Rîmniceanu, FC Viitorul va miza în a doua parte a sezonului pe jucători crescuţi de Academia Hagi.

„S-a încheiat un ciclu, iar în această iarnă am schimbat strategia. În proporţie de 90 la sută, ne bazăm pe jucători proveniţi din Academie. Scheletul echipei va fi din jucători crescuţi aici, pentru că avem nişte generaţii extraordinare şi trebuie să-i promovăm. Au arătat că merită, au făcut faţă la pregătire şi construim o nouă echipă. Tânără, talentată, cu un fotbal ofensiv.

Vrem în continuare să facem performanţă şi trebuie să reziste presiunii. Chiar dacă nu este un obiectiv stabilit, şi vestiarul, şi staff-ul ţinteşte calificarea în play-off, însă eu nu muncesc de azi pe mâine. Este un proiect pe termen mediu şi lung. Creăm presiune, dar le dăm şi timp jucătorilor. Am arătat şi că putem să cumpărăm, dar vom lua doar tineri. De exemplu, Voduţ, care o să fie cel mai bun atacant din prima ligă, dacă mă ascultă şi munceşte”, a explicat Hagi.

Mihai Voduț (23 de ani), în duel cu Luchin în imaginea de mai sus, s-a transferat în această iarnă de la FC Voluntari la Viitorul. Atacantul are 10 goluri marcate în Liga 1, în cele 3 sezoane evoluate pentru ilfoveni.

Analiza cantonamentului

Managerul campioanei a făcut şi o scurtă analiză a cantonamentului din această iarnă, efectuat în Turcia, unde FC Viitorul a disputat 8 amicale, înregistrând 3 victorii: 2-0 cu Jagiellonia (Polonia), 4-2 cu Luch Vladivostok (Rusia), 2-1 cu Cernomorets Odessa (Ucraina), 4 egaluri: 1-1 cu Skenderbeu (Albania), 1-1 cu Grasshoppers Zurich (Elveția), 1-1 cu Rostov (Rusia), 1-1 cu Kapaz (Azerbaidjan), şi o singură înfrângere, 0-2 cu Galatasaray Istanbul (Turcia).

„Am vorbit mai puţin în această lună şi jumătate de pauză, pentru că a fost o muncă grea. Oricum, cred că v-aţi săturat de mine, vreau să iasă în faţă jucătorii. În cantonament, am avut teste. La antrenamente i-am învăţat ce au de făcut, iar la amicale i-am testat. Şi au jucat bine.

Pe polonezii de la Jagiellonia i-am dominat de nici nu au ajuns la poarta noastră. În aceeaşi zi, dimineaţa, am folosit ceilalţi jucători din lot în meciul cu Odessa. Ştiţi ce m-au întrebat ucrainienii? Dacă am venit cu prima echipă!”, a spus „Regele”.

FC Viitorul o întâlneşte vineri, de la ora 20.30, pe teren propriu, pe Astra Giurgiu, în etapa a 23-a a Ligii 1, cele două echipe fiind în luptă pentru un loc în play-off.

„Astra este o echipă foarte bună, organizată. A plecat Ioniţă, dar au venit jucători buni, cu experienţă, Urko, Matei, Buş. O victorie ar fi extraordinară, mai ales că este o luptă directă pentru un loc în play-off. Mai sunt patru meciuri şi ne-am propus să câştigăm cât mai multe puncte”, a adăugat Hagi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
zizu
zizu  •  02 Februarie 2018, 07:47

si ar fi cazul ca sa va faceti voi probleme fiindca infractorul de poarta alba,cam vrea sa inchida pravalia la fcsb si vinde...mai rau ca slugadam manusile

zizu
zizu  •  02 Februarie 2018, 07:31
Postat de jack_the_stripper pe 01 Februarie 2018, 22:43

”Nici nouă nu ne place”... Pluralul majestatii... Fanul echipei celor mai curati investitori, in frunte cu Borcea Butoane, care au facut academie pentru coregrafi, majestatea sa zizu il judeca pe Hagi, care ”a jucat ptr nationala doar cand a vrut” (DOAR de 125 de ori, la trei campionate mondiale si trei europene)... Dar Hagi e stelist, ”face blat cu fc fcsb” si sterge pe jos cu echipa bancrutei frauduloase...

daaa hagi e stelist si nu fcsb ist!

zizu
zizu  •  02 Februarie 2018, 07:30
Postat de jack_the_stripper pe 01 Februarie 2018, 22:43

”Nici nouă nu ne place”... Pluralul majestatii... Fanul echipei celor mai curati investitori, in frunte cu Borcea Butoane, care au facut academie pentru coregrafi, majestatea sa zizu il judeca pe Hagi, care ”a jucat ptr nationala doar cand a vrut” (DOAR de 125 de ori, la trei campionate mondiale si trei europene)... Dar Hagi e stelist, ”face blat cu fc fcsb” si sterge pe jos cu echipa bancrutei frauduloase...

singurul lucru care ma deranjeaza intradevar e oplosirea in mediul on line a unor neica nimeni ce ne dau lectii de underline si nume englezite ,dar care nu au habar de valorile tarii ! si e si normal ca pe orice om de buna credinta sa deranjeze afirmatiile unui tip agramat ,care protejeaza infractorii! ca sa fim o natie curata,trebuie sa eliminam oameni de acest fel,indiferent de unde sunt si nu sa i protejam

Vezi toate comentariile (8)
Comentează