FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Partizan poate produce dezastrul la Steaua: "Se poate întîmpla ceva mai rău decît insolvența"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 17:53

Dumitru Dragomir consideră că dubla cu Partizan poate fi decisivă pentru viitorul Stelei. Fostul șef de la LPF crede că dacă roș-albaștrii nu se vor califica în Ligă aceștia pot intra în faliment.

"Dacă nu se califică se poate întîmpla ceva mai rău decît insolvența. Ascultați la mine, dacă nu se califică în Ligă,  Steaua poate intra în faliment. Uitați-vă la Galați ce s-a întîmplat. La noi e ca la nimeni. Cei de la Galați aveau 22 de milioane și în cîteva luni nu mai aveau nimic. Așa se poate întîmpla și aici", a spus Dragomir la Dolcesport.

Gigi Becali anunțase după calificarea în fața lui Trencin că roș-albaștrii pot intra în insolvență dacă nu se vor califica mai departe: "După meci le-am spus jucătorilor că intrăm în insolvenţă dacă nu ne calificăm. Ce crezi că eu sînt prost să mai dau banii mei şi apoi la puşcărie? Fotbal înseamnă dacă fac bani, dacă nu fac bani mă retrag. Mi-am dat seama că e deşertăciune dacă nu fac bani. Eu nu mai stau în fotbal dacă nu fac bani".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (73)
caminero
caminero  •  28 Iulie 2015, 13:56
Postat de samertx pe 27 Iulie 2015, 20:17

Acum trece Dunărea cu pluta că n-are anii de a avea pașaport și nimeni din grupul de ultrași de tastatură nu-l ia pe semnătură. ajunge pînă săptă mîna viitoare, ptr. retur! :))

LA cît de tîmpit e, mai degrabă vîsleşte pe pluta în amonte pe Dunăre ... să vezi distracţie peste vreo 3 săptămîni cînd o să dea cu ţeasta de betonul de la barajul ăla mare ... lemn contra beton ... hmmm ... mă întreb cine cîştigă ...

fibra
fibra  •  28 Iulie 2015, 11:01

Sa vina odata insolventa,ba chiar si falimentul,sa scapam odata de circul asta.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Iulie 2015, 10:42

Cum zice ramolitul ”ascultați la mine!”, hop și jurnaliștii. Că pe ei nici măcar atât nu-i duce capul să zică...

Vezi toate comentariile (73)
Comentează
Close