FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Party înainte de meci! » Raul Rusescu îşi va boteza fetiţa înaintea meciului cu ASA Tîrgu Mureş

Rusescu alături de micuța sa
Rusescu alături de micuța sa

Articol de - Publicat sambata, 18 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 23:18

Steliştii au programat săptămîna viitoare un botez, chiar în seara dinaintea deplasării la Tîrgu Mureş.

O dată cu venirea lui Costel Gâlcă, acesta i-a anunţat pe fotbalişti că nu e adeptul petrecerilor şi al evenimentelor la care să participe toată echipa. Tehnicianul de 42 de ani şi-a invitat însă în urmă cu o lună fotbaliştii la masă, iar în urmă cu cîteva zile acesta a mai permis echipei participarea la un eveniment nocturn. Sînmărtean, Tănase şi compania vor participa alături de soţii şi iubite la botezul fetiţei lui Raul Rusescu.

Evenimentul va avea loc săptămîna viitoare, vineri seară, pe 24 octombrie, la fix patru luni de la naşterea micuţei. Petrecerea va avea loc la un restaurant din Bucureşti, chiar înaintea deplasării echipei la Tg. Mureş, pentru meciul cu ASA din etapa a 12-a din campionat.

"La botez vor veni toţi jucători Stelei, alături de soţii, prietene şi copii. Pe lîngă colegii lui Raul, au confirmat prezenţa şi Costel Gâlcă, alături de soţie şi cei trei copiii, dar şi alţi membri ai staff-ului din Ghencea", a dezvăluit un apropiat al fotbalistului.

După petrecere, sîmbătă dimineaţă, steliştii vor avea programat un antrenament în Ghencea, apoi vor decola spre Tg. Mureş. Duminică, pe 26 octombrie, aceştia vor mai avea o şedinţă de pregătire, iar de la 20:00 vor juca împotriva celor de la ASA.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
andytheblue
andytheblue  •  18 Octombrie 2014, 16:42

Respect mare Raul ! Sa-ti traiasca fetita !!!!!!!!!!!!!

cristid.
cristid.  •  18 Octombrie 2014, 11:36

Rusescu chiar e unul dintre putinii fotbalisti din Liga 1 care da dovada de bun simt si educatie. Sa se bucure de fetita! Petrecere frumoasa!

valah1986campionii.europei
valah1986campionii.europei  •  18 Octombrie 2014, 10:13

Hingherule sa iti traiasca sa te bucuri de ea si nu uita, vrem sa scoti iar blana de pe catei. :))))))))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează