FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Paszkany anunţă mutările iernii la CFR Cluj! Ce se va întîmpla cu Ricardo Cadu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 01 ianuarie 2014 18:09

Arpad Paszkany a lămurit situaţia cîtorva jucători de la CFR Cluj şi a anunţat şi ce se va întîmpla cu Ricardo Cadu, despre care s-a speculat că are oferte din Portugalia şi Ucraina.

"S-o lămurim întîi cu Cadu: Ricardo mai are doi ani şi jumătate de contract cu noi, nu pleacă nicăieri! Nu i-am dat nici o hîrtie la mînă şi nu ne-am comporta niciodată aşa cu omul care a ridicat deasupra capului cele mai importante trofee din istoria clubului.

Cadu este în Portugalia şi în ianuarie vine la treabă. După ce îşi va încheia contractul, dacă doreşte, eu vreau să-l păstrez în cadrul clubului", a explicat Paszkany pentru Fanatik.

Patronul ardelenilor a dezvăluit alte cîteva decizii în privinţa anumitor jucători.

"Stăncioiu a ajuns în această iarnă la sfîrşit de contract şi nu i-l mai prelungim, pe Hora şi pe Sepsi i-am împrumutat la Tîrgu Mureş, Piccolo, Tade şi Voiculeţ rămîn pe loc. Cota lui Felgueiras este de 3-4 milioane de euro, cred că unei echipe din România îi va fi greu să dea banii ăştia", a mai spus Paszkany, cu referire la interesul Astrei pentru portar.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
daniaania
daniaania  •  05 Ianuarie 2014, 16:49

Da, respect pt. Cadu, sincer...dar, jocul lui nu mai sclipeste deloc..!!! Ar fi preferabil sa fie rezerva, nu titular..in rest vrem schimbari la echipa..!! Astept sa ved cu Miriuta ce se schimba la joc..

joker_28
joker_28  •  02 Ianuarie 2014, 20:22

arpi totusi avem nevoie de intariri serioase in defensiva, si atac!!................Cadu e un jucator emblematic si merita respectul nostru dar nu prea mai face fata eu l-as prefera intr-o poz administrativa decat pe teren!!Sincer ma bucur ca am scapat de Hora si Sepsi erau pradf si cand au ajuns la noi!!HAI CFR cu TRANSFERURI DE JUCATORI DE FOTBAL!!!

danimatca
danimatca  •  02 Ianuarie 2014, 20:09

cu antrenorii am inteles....cand se zicea ca ramane ,era deja pe tren.sa vedem si cu jucatorii

Vezi toate comentariile (52)
Comentează