FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Paszkany: "Nu avem şi nu am avut oferte pentru Traore nici măcar la nivel de discuţie"

lacina traore
lacina traore

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2011 00:00

Patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a spus că de Traore nu s-a interesat nici un club din Europa nici scris, nici verbal

 

"Nu avem şi nu am avut ofertă pentru Traore. Nici măcar nu am fost întrebaţi de el nici din Italia sau din Anglia. Pe de altă parte am mai spus, vînzarea vreunui jucător important nu este o ţintă pentru că noi dorim să recuperăm handicapul de puncte şi să cîştigăm campionatul, dar dacă va veni o ofertă foarte bună, vom negocia", a spus Paszkany.

Finanţatorul clujenilor l-a confirmat pe Alin Minteuan în postul de antrenor principal al echipei pînă la finalul campionatului. "Minteuan va continua pe banca noastră pînă la finalul campionatul, el are şanse bune să continue şi anul viitor".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  04 Ianuarie 2011, 17:37

Cei mai mai mari mincinosi din lumea fotbalului. Nu-i mai cred p-astia nici sa ma pici cu ceara si ar face bine sa nu mai iasa in presa. Pana si Becali cand abereaza, stii ca este el insusi, pe cand cei din conducerea CFR, sunt niste j@vre_ordinare! Azi spun una, maine sun alta.

clnscp
clnscp  •  04 Ianuarie 2011, 17:14

ca principiu, nu ii dau crezare acestui domn. de data asta fac o exceptie.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Ianuarie 2011, 17:13

Asta stiam ma unguras ca doar nu toti cred ce scrie presa ...cine sa vrea un negru inalt ratangiu si egoist ? Pastreaza l acolo la tine ...ca o sa castigi campionatul cu el ...la urmatoarea eclipsa de soare .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează