FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PANDURII 2-1

Patronul Astrei nu se dezminte! Ce decizie a luat Ioan Niculae la pauza meciului dintre Astra şi Pandurii :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 septembrie 2014 21:13

Astra a învins-o cu greu pe Pandurii, 2-1, dar giurgiuvenii sînt mulţumiţi de rezultat şi de jocul echipei.

Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei, spune că victoria cu Pandurii este mult mai importantă decît cea cu Lyon şi afirmă că patronul Ioan Niculae s-a dus la pauză la vestiar şi a vorbit cu echipa.

"Sînt mulţumit de acest rezultat. Victoria asta e mai importantă decît cea cu Lyon. Dacă am fi cîştigat cu 5-0 ne-am fi minţit singuri, dar la acest 2-1 e mai bine, ne revenim din punct de vedere moral. Nu am ce să comentez de arbitraj în seara asta. Patronul a coborît la pauză la cabine şi ne-a spus că nu i-a plăcut jocul din prima repriză. Ne-a spus că trebuie să facem ceva să schimbăm asta", a spus Dinu Gheorghe la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  22 Septembrie 2014, 08:35

este inadmisibil ca o echipa cu pretentii europene sa fie pusa in dificultate de o echipa care joaca cu un fotbalist in minus. rezultatul corect este astra 2- pandurii 3.

pasnick
pasnick  •  21 Septembrie 2014, 23:56
Postat de duras. pe 21 Septembrie 2014, 23:46

N-ai dreptate. Un cocalar cu multi bani e gigi "al nostru". Asta e un cocalar cu foarte multi bani, evident facuti corect intr-o piata libera si concurentiala .

da frate, bani facuti cinstit my ass! stii cate firme a inchis si cati angajati nu si-a platit cu lunile?

duras.
duras.  •  21 Septembrie 2014, 23:46
Postat de bobinatul pe 21 Septembrie 2014, 23:39

Baiatul asta e un cocalar cu multi bani. Nimic mai mult

N-ai dreptate. Un cocalar cu multi bani e gigi "al nostru". Asta e un cocalar cu foarte multi bani, evident facuti corect intr-o piata libera si concurentiala .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close