FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOŞANI 0-1

Patronul Botoşianului a făcut spectacol la interviuri: "Zici că juca Dinamo cu Dinamo azi" + Ofertă concretă din afară pentru vedeta echipei

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 23:37

Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoşani, a făcut furori la interviurile de după partida câştigată pe terenul celor de la Dinamo, scor 1-0. 

"Când toată lumea vorbea numai de Dinamo, am reuşit să producem surpriza. Noi nici nu ştiam că jucăm azi. Părea că joacă Dinamo cu Dinamo. Am fost foarte bine organizaţi în apărare şi cu vreo două argumente în atac, prin Golofca şi Serediuc. În plus, portarul nostru a fost excepţional astăzi

Eu am un proiect financiar clar la Botoșani. Astăzi, clubul nostru nu are jucători care să ne ducă în primele 6, deci nu mă gândesc la play-off. Vreau doar să nu ne facem de râs", a declarat Iftime la TV Digi Sport. 

... despre marcatorul golului de astăzi: "Golofca are ofertă de la Kiev. Pot să iau minim 500.000 de afară. Dar să mărturisesc ceva despre jucător: Golofca era zăpăcit rău acum un an, m-am rugat de Grozavu să-l luăm în lot. I-am spus în vară să mai rămână un sezon, ca să luăm bani mulţi. S-a şi disciplinat. Un copil la 27 de ani, care nu jucase fotbal la nivel înalt, avea nevoie de disciplină" .

... despre transfeul lui Moruţan la FCSB şi lupta la titlu: "Cred că CFR Cluj e peste FCSB. E o chestie şi de antrenori. Era doar o discuţie de detalii pentru jucător, după care ei au fost la TAS, sau habar n-am ce-au păţit. Îmi dădeau banii, nu ştiu ce s-a întâmplat. Moruţan trebuie să joace, iar la Steaua nu cred că are loc"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Iulie 2017, 10:18
Postat de corectu pe 24 Iulie 2017, 07:20

De data asta Dinamo a ratat,Botosaniul a marcat si a castigat.Invers decat in iarna.

De multe ori, fotbalul nu te iarta cand ratezi oportunitati ca acelea din prima repriza( Nemec, Hanca). Daca era 3-0 la pauza, nu se supara nimeni.

whiteredarad
whiteredarad  •  24 Iulie 2017, 10:04
Postat de balauru48 pe 24 Iulie 2017, 09:56

Gofolca este un impiedicat! Nu te pricepi deloc la fotbal. Insa poti sa-ti dai cu parerea desigur, fiindca e "gratis".

Golofca nu are pretentia de a fi un mare fotbalist, ca : Rivaldinho, ca Hanca. El ramane ...Golofca, un fotbalist muncitor, foarte rapid , si uneori, cu un simt al portii excelent. Asa ca ieri Golofca si-a cam dat in stamba , cu Dinamo, dindu-le alora printe picioare, trecind ca acceleratul prin Chitila, pe linga dinamovisti, a dat si gl si o bara, si pase luminate. Asa ca, mai dinamovisti.....ciocu' mic !

balauru48
balauru48  •  24 Iulie 2017, 09:56
Postat de englezu pe 24 Iulie 2017, 08:34

De asta e frumos fotbalul : când și necunoscuți ( acest Iftimie ) îl învinge pe " marele " Contra, atunci simți că e democrație ! Bravo lor, dar ei habar nu au că în grădina lor sunt 2 - 3 jucători foarte talentați ( Golofca, de ex. ), care pot aduce bani multi patronului !

Gofolca este un impiedicat! Nu te pricepi deloc la fotbal. Insa poti sa-ti dai cu parerea desigur, fiindca e "gratis".

Vezi toate comentariile (15)
Comentează