FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Patronul FCSB vorbește în premieră despre soarta lui Dică: "El răspunde de rezultate, da?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 mai 2018 20:30

Vasile Geambazi, patronul din acte al celor de la FCSB, consideră că Nicolae Dică nu are nicio vină pentru titlul pierdut de FCSB în fața celor de la CFR.

"Cel mai probabil, Dică va rămâne la FCSB. Nu a greșit cu nimic, eu n-am văzut nicio greșeală a lui. N-a greșit Dică atunci când s-a luat gol la Iași, n-a jucat el. Fotbaliștii joacă. Dică trebuie să ia presiunea de pe umerii lor și el răspunde de rezultate, da?

Părerea mea asta e, așa le-am spus și antrenorilor din Academie. Nu lăsați presiunea pe umerii copiilor. Cu ăștia mari mai e cum mai e, dar la copii nu lăsați presiunea pe umerii lor, că nu știu să o gestioneze. Presiunea se aplică încet, încet. Trebuie să-i iei pe copii ușor, să apeși pe butoane cu grijă, poate sunt unii la care presiunea dă rezultate, la alţii, nu", a declarat Geambazi pentru Fanatik.

Vezi și: Patronul celor de la FCSB se ia de vedetele echipei: "Astea-s niște aroganțe!" + Mesaj clar: "Nu cred că mai rămâne. Strică grupul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
104343947122875
Anton Pan  •  27 Mai 2018, 12:32

In Romanica justiția subordonata de protocoale secrete ia decizii absurde, aberante dupa cum dictează butoanele si telefoanele. Ce sa faca o armata serioasa intr- un stat cu adevărat democratic si european cu marca, numele si sigla unei echipe de fotbal? Toate privatizările din Romania au vicii de procedura daca sunt analizate cu rigoare, dar *** din MApN si cazarma lor *** CSA vor din nou acces la foloase *** dupa ce au devalizat Steaua intre 1990 si 1998! Tragic este ca s-au gasit si cateva sute de rătăciți, ignorantei, violenti, care sa cerseasca sprijinul armatei in războiul lor bolnav cu Becali. O sleahta de natarai si marșavi care fac mult rau Stelei!Echipa unității militare *** CSA va fi pana la urma promovată acolo unde ii este locul: la *** Ghencea. Steaua nu mai poate fi militară, sovietica si proletara in România anului 2018, membra UE si Nato!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  27 Mai 2018, 11:55

FLORIN TALPAN SI BOROI BAGA SPAIMA IN CIOCOI!:))))))))))))

godot
godot  •  26 Mai 2018, 22:59

Aberații. Cică nu are vreo vină. Nicio idee de joc la cel mai valoros lot, joc scremut, inestetic și ineficient. Asta e vina lui Dică: competența redusă. Compensează cu faptul că e slugă obedientă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează