FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Patronul lui FCSB îi motivează pe jucătorii de la Viitorul » Cum vrea să se asigure că echipa lui Hagi o încurcă pe CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 17:52

CFR Cluj și FCSB se luptă duminică, de la 20:45, pentru câștigarea campionatului. CFR trebuie să câștige meciul cu Viiitorul pentru a fi sigură că va termina în fața celor de la FCSB, care se duelează cu Astra.

Vasile Geambazi, cel despre care Gigi Becali spune că se ocupă de echipă și că e noul patron, a vorbit despre ultima etapă din play-off și despre șansele celor de la FCSB de a câștiga Liga 1.

"De ce să merite CFR Cluj campionatul? Nu a obținut nicio victorie cu noi. Dacă scoteau măcar o victorie din patru meciuri cu noi, ziceam că merită. Dar au fost patru meciuri și n-a fost nicio victorie.

Consider că noi meritam titlul anul trecut, am fost peste Viitorul în cele patru meciuri. Au fost două victorii, un egal și o înfrângere. Acolo puteai să zici că Steaua merita campionatul, moral, i-ai bătut. Acum au fost patru egaluri.

Să nu uităm că Viitorul este campioana României. Să nu uităm că Gică Hagi îl vrea pe Ianis Hagi la națională. Ianis Hagi și Țîru. Arătați, copii, demonstrați pe teren! Hagi zice că ar trebui să fie cel puțin patru jucători de la Viitorul la națională. Da, hai să vedem, arătați că puteți. Zdrobiți-i pe cei de la CFR!

Anul trecut ce-ați făcut? De-abia, de-abia ați bătut CFR, cu gol din penalty. Arătați anul ăsta că puteți să bateți pe CFR, dacă sunteți mai buni decât CFR. Păi, numai prin rezultate puteți să aveți jucători la națională. Ce, selecționarea se face altfel? Ce selecționer nu vrea să aibe rezultate? Contra nu vrea să aibe cei mai în formă jucători? Eu cred că da. Dar arătaţi asta pe teren", a declarat Vasile Geambazi pentru Fanatik.

  • CFR Cluj - Viitorul se joacă duminică, ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2, TV Telekom 1 și LookTV.
  • FCSB - Astra  se joacă duminică, ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 1, TV Telekom 2 și LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (68)
864008510355216
Bogdan Rosu  •  20 Mai 2018, 13:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  20 Mai 2018, 11:42

Meci egal la Iasi si erau campioni...asa vor fi vicecampioni si vor juca in Europa Leaque, in timp ce Dinamo va juca meciuri de pregatire cu FC Avantul Prabusirea si nu va prinde in Liga 1 nici macar locul 6...despre ce vorbim?! Mucles dinamovistilor frustrati !

104267036963809
Costi Costica  •  20 Mai 2018, 10:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează