FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Patru oferte interesante pentru cel mai important stelist! Roş-albaştrii se pot alege cu un alt fotbalist din această afacere

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 noiembrie 2014 18:35

Steaua i-a pierdut în ultimul an pe Mihai Pintilii şi Alexandru Bourceanu, iar în 2015 se poate despărţi şi de Cristi Tănase, noul căpitan al echipei. 

Turcii de la TRThaber.TV susţin că Trabzonspor i-a propus Stelei să-şi cedeze căpitanul în schimbul transferului definitiv al lui Alexandru Bourceanu, care în acest moment este împrumutat la formaţia din Ghencea.

Această variantă nu le prea surîde şefilor Stelei, care ar dori să scoată un profit mult mai mare pe Cristi Tănase, jucător dorit insistent şi de Victor Piţurcă la Al Ittihad.

Sursa citată susţine că pentru jucătorul Stelei mai există interes din partea lui Olympiakos, Kuban şi Palermo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
obsss
obsss  •  29 Noiembrie 2014, 16:43

pai si inca nu l-ati dat ? ce asteptati ,sa devina tanase bunic ? la fel va juca oricum !!!

thefisherking
thefisherking  •  27 Noiembrie 2014, 00:35

Daca turcii sunt atat de "nepregatiti" incat sa il ia pe Tanase, oferind ceva util in locul lui (Bourceanu), semnati fratilor, in secunda asta! Nu oricand se iveste o oportunitate de a scapa de singurul jucator din lot cu doar doi neuroni si mai ales, sa scapi de el cu un oaresce profit...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Noiembrie 2014, 23:20
Postat de aly_dinamo pe 26 Noiembrie 2014, 21:04

Desigur, dementul valah, aflat in papuris, nu rateaza nicio ocazie sa acorde zeci de like-uri comentarilor contra mea. Vai de vietisoara lui...

..)) ce te afecteaza Nimicurile...))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează