FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOŞANI 0-1

Paul Anton l-a remarcat pe favoritul lui Gigi Becali: "Leagă excelent jocul!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 23:07

Paul Anton a vorbit despre partida piedută de Dinamo împotriva celor de la FC Botoşani, scor 0-1, şi despre şansele în dubla cu Bilbao. 

"FC Botoşani e o echipă foarte bună, una dintre cele mai omogene din Liga 1. Totuși, astăzi nu aveam voie să pierdem. Am controlat jocul, ne-am creat ocazii, dar dacă nu marchezi nu ai cum să câştigi.

Au benzi foarte rapide şi un Moruţan care leagă excelent jocul. Ne aşteaptă meciuri din 3 în 3 zile şi trebuie să fim mai grijulii. Au avut 2 ocazii şi o bară. Noi am avut unele foarte clare. Sperăm să învăţăm din greşeli şi să nu mai fim prinşi pe contraatac. Cosmin Contra nu poate fi mulţumit de rezultat".

Despre înfruntarea cu Bilbao din Europa League: "E o echipă sudată pentru că se bazează doar pe jucători başci. Şi-au schimbat antrenorul, însă cel care a venit este pe acelaşi stil. Pleacă cu prima şansă. Vom lăsa şi ultima picătură de sânge pentru a merge mai departe", a explicat Anton la Look TV.

Olimpiu Moruţan, mijlocaşul de 18 ani al Botoşianului, a fost foarte aproape de un transfer la FCSB în această vară. Patronul formaţiei vice-campioane la dorit cu insistenţă, datorită eligibilităţii pentru regula U21. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
116530435479785
Anca Toma  •  24 Iulie 2017, 07:58

E bun pustiul,il remarca toti .S-a miscat bine si-n meciul cu Dinamo si cu CFR dar nu-i pe placul puscariasului sau a unor fatalaii de-ai ciobanului

pedro_nr1
pedro_nr1  •  24 Iulie 2017, 00:47
Postat de spinoza pe 23 Iulie 2017, 23:28

Cu Bilbao aveti sansa porcului de Craciun!

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa , Corect Punctat 100% !

mihai_bn
mihai_bn  •  23 Iulie 2017, 23:57
Postat de conasu_boeru pe 23 Iulie 2017, 23:34

...în schimb tu Antoane, ai rămas aceeași ...”mână moartă” ! Ai jucat 15 min. și nu puteai să mai respiri ! Ai fost și rămai ”imaginea deznădejdii” din acel meci cu Pandurii când Nicoară a trecut pe langă tine și în 40 de m te-a lăsat la 10 m în urmă ! Ești un jucător mediocru și nu ai valoare de această echipă !

Ipochimenule, revino-ți! "Ești un jucător mediocru și nu ai valoare de această echipă !" Ați ajuns o echipă de pluton, care de 10 ani nu mai câștigă titlul. Unde vă e "valoarea", maneliștilor?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează