FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 1-3

Paul Anton le face o promisiune fanilor dinamoviști: "Ne vom pune la punct"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 22:56

Paul Anton, mijlocașul lui Dinamo, a reușit în victoria cu Voluntari, 3-1, golul numărul 4.000 al roș-albilor pe prima scenă fotbalistică a României. Acesta le-a promis fanilor că echipa va avea o altă exprimare după pauza competițională.

"Mă bucur că am marcat golul 4.000 al lui Dinamo în Liga 1. A fost un meci greu, FC Voluntari e o echipă foarte bună, are jucători foarte buni, într-o zi bună poate învinge pe oricine.

Întotdeauna vor fi critici, dar noi muncim, mergem înainte și sperăm să ne îndeplinim obiectivele. Obiectivul este să intrăm în play-off, apoi vedem. Ne vom pune la punct minusurile și sperăm să arătăm mult mai bine după pauza competițională", a declarat Paul Anton, la TV Dolce Sport.

"Ne-am dori și noi să avem același CV ca jucătorii de la Voluntari, chiar suntem foarte invidioși de realizările lor la vârstele pe care le au" Paul Anton

Căpitanul Steliano Filip a vorbit la rândul său despre victoria cu FC Voluntari, comentând ulterior și revenirea sa la echipa națională. 

"Important e că am câștigat și că am ieșit sănătos de pe teren. Mă întorc cu plăcere la lotul național, voi da totul și sper să joc cât mai bine dacă voi avea șansa să intru. Eu cred că trebuie să câștigăm ambele meciuri, putem scoate maximum de puncte. Din punctul meu de vedere contează mult aceste meciuri, trebuie să profităm de șansele noastre până la final", a declarat Filip. 

Citește și: Cosmin Contra, încă un mesaj categoric către Negoiță: "Sper să-și dea seama de asta!"

Citește AICI cronica partidei FC Voluntari - Dinamo 1-3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  27 August 2017, 21:09

Ce cauta asta la nationala?

travka
travka  •  27 August 2017, 08:54

iar fac astia sarbatoare dupa un meci castigat cu voluntari? =)) tipic, iar se bat la titlu, iar vin 100 de jucatori, femeile se dezbraca, muzica canta, sampania curge, pana saptamana viitoare cand iar si-o fura fara vreun penalty inventat in min 7!! ANtoane promite-le sa castigati si vreun meci unde nu primiti degeaba penalty, sa primesti penalty la 0-0 in min 7 schimba complet un joc, voi daca nu aveti penalty nu o sa castigati prea multe jocuri :))

10212238335379454
Motrescu Mihai  •  27 August 2017, 06:05

Atat timp cat fundasii arunca mingi in fata,sperand la preluari norocoase de catre atacanti,o sa fiti o echipa banala,stearsa,fara orizont,care nu va atrage la stadion suporteri cunoscatori.Un mijloc puternic,cu posesie prelungita,presing la recuperari,asta vor platitorii de bilete sa vada.Si jucati cu si de placere,ca pe vremea cand o faceati in curtea scolii ori pe maidanul din spatele blocului...cine ,in ziua de azi ,mai e platit,si inca bine,sa se joace precum copiii ? 90 de minute de joaca,asta trebuie sa faceti ca sa fim mandrii de culorile alb-rosii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează