FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Paul Papp s-a operat azi! Șanse minime de a mai juca vreun meci în acest sezon

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2015 22:06

Site-ul oficial al Stelei a anunțat că Paul Papp a fost operat în cursul zilei de marți, în cadrul Clinicii de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială a Spitalului Universitar de Urgență Militar "Carol Davila".

Intervenția a fost realizată de către Dr. Cătălin Dumitru și medicul clubului, Dr. Flavian Arămitu, și a constat în reducerea fracturii prin osteosinteză cu două mini-plăci și șuruburi.

Operația a fost un succes, iar perioada de recuperare a jucătorului va fi de aproximativ o lună de zile.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
chronic
chronic  •  29 Aprilie 2015, 08:24
Postat de travka pe 29 Aprilie 2015, 07:43

nu are nimic, oricum era cam iesit din forma, in tur a jucat bine si la Steaua si la nationala dar in retur a intrat in pasa proasta, poate pauza asta ii va prinde bine, sanatate Papp

pai da.....dar raul? aia pierdere...am ramas cu cutu care nu da gol din 6m

travka
travka  •  29 Aprilie 2015, 07:43

nu are nimic, oricum era cam iesit din forma, in tur a jucat bine si la Steaua si la nationala dar in retur a intrat in pasa proasta, poate pauza asta ii va prinde bine, sanatate Papp

inexistentus
inexistentus  •  29 Aprilie 2015, 00:37

Cei care sustin sloganul ”nimeni la meci” sunt de fapt dinamovisti infiltrati care s-au saturat de atata umilinta din partea rivalei Steaua, adepti ai planului distrugator mapn la Talpa n ato... si naivi care niciodata n-au sustinut Steaua cu adevarat si care nu vor sa inteleaga ca singura solutie ca acest club sa nu dispara sta din pacate la indemana lui Becali.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează