FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Păzea, Dinamo intră în Champions League! "Ne dorim să ajungem în primăvara europeană"

Articol de - Publicat luni, 28 august 2017 12:35

Dinamo va participa mâine, la Nyon, la tragerea la sorți pentru Youth League, echivalentul Champions League, dar la nivel de juniori.

Echipa e acum condusă de Ilie Poenaru, însă a ieșit campioană la Juniori A sub comanda lui Florin Bratu, care a ajuns acum la juniorii României.

Adi Mutu, directorul general al "câinilor", s-a arătat optimist înaintea tragerii la sorți de marți și e convins că echipa sa va trece de primele două tururi eliminatorii pe care le va avea de parcurs.

"Sper să ne întâlnim cu echipe cât mai puternice și să căpătăm astfel experiență competițională. Cu această ocazie vom vedea la ce nivel suntem. Nu avem obiectiv să câștigăm competiția, dar e clar că ne dorim să ajungem cât mai sus și am dori să ajungem chiar în primăvara europeană dacă se poate.

Tinerii noștri jucători reprezintă viitorul fotbalului românesc. Nu ne e absolut deloc teamă și vrem să atingem un nivel competițional cât mai înalt", a declarat Mutu pentru GSP.ro.

Anul trecut Viitorul a ajuns până în optimile de finală ale acestei competiții, unde a fost eliminată de FC Porto.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  28 August 2017, 13:48
Postat de valentinn10 pe 28 August 2017, 13:49

E bine, si daca ar depasii viitorul adica macar sferturi ar fi si mai bine, succes, ce zic...

"ar depasii"...Hai, recunoaște că, la școală, toți te strigau Valenntin4(patru) !

ando89
ando89  •  28 August 2017, 13:53

Iată ce înseamnă să te gândești la viitor, nu să dai lecții de bișnițăreală:))

valentinn10
valentinn10  •  28 August 2017, 13:49

E bine, si daca ar depasii viitorul adica macar sferturi ar fi si mai bine, succes, ce zic...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close